OPET SEO O NJOJ PRIČA

SRPKINJA OSTAVILA ŠVAJCARCA NA DAN MEČA SA ZVEZDOM: Atraktivna Mirjana i dalje prati bivšeg muža, blista na EP! (FOTO)

Autor Milutin Vujičić

Bivša zena zvezde reprezentacije Švajcarske ponovo u centru pažnje. Priča se o Mirjani Cuber...

Izvor: instagram/screenshot/mirjanazuber

Švajcarska je šokirala Francusku i nakon ludog meča, i zanimljive penal-serije u kojoj je tragičar bio Mbape, prošla je u četvrtfinale Evropskog prvenstva!

Jedan od ključnih igrača reprezentatcije Švajcarske na ovom turniru je Stiven Cuber, čija je asistencija za Seferovića, čak četvrta do sada, "načela" Francusku, a malo je poznato da je njegova bivša supruga prelepa Srpkinja.

U pitanju je manekenka Mirjana Cuber, odnosno devojački Vasovića, koja je godinama bila u braku sa švajcarskim fudbalerom.

Mirjana Cuber je bila finalista takmičenja za Mis Švajcarske 2014. godine, a leto kasnije stala je na "ludi" kamen sa Stivenom. Pažnju je posebno privukla tokom Svetskog prvenstva 2018. godine, kada je Švajcarska igrala protiv Brazila, pa je poljubila Stivena posle postignutog gola (1:1).

Na istom turniru Švajcarska je igrala i protiv Srbije (2:1), ali ne znamo za koga je tada navijala, međutim njihova ljubav je polako počela da se gasi.

Izvor: instagram/screenshot/mirjanazuber

"12 godina veze, od toga pet u braku. Naravno da ste tužni. Ali bilo mi je divno sa Sievenom, na čemu sam mu veoma zahvalna i koje ću uvek pamtiti s radošću. Mi smo u dobrom odnosu i dalje iako smo odvojeni", izjavila je prošle godine manekenka srpskog porekla i to baš na dan meča Hofenhajma, za koji igra Cuber, protiv Crvene zvezde.

Sada je ponovo u prvom planu pošto je pažljivo pratila meč Švajcarske i Francuske na EP, ali nije u prvi plan isticala bivšeg muža.

Pogledajte kako izgleda Mirjana Cuber!