NEOČEKIVANO

SAVO ISPALIO BORAC! BANJALUČANI ŠOKIRANI, OTKAZALI GENERALKU: Olimpija došla na utakmicu i razbesnela protivnika!

Autor Nebojša Marković

Meč između šampiona Bosne i Hercegovine i slovenačkog tima na kraju je bio otkazan jer se Olimpija nije pojavila u najavljenom sastavu.

Izvor: MN Press

Banjalučki Borac je u utorak trebalo da igra prijateljski meč protiv ljubljanske Olimpije, ali je isti otkazan manje od sat vremena pre planiranog početka.

Razlog za to je jer se ekipa koju vodi bivši trener Partizana Savo Milošević pojavila sa ekipom iz omladinskog pogona, a ne prvim timom!

Ljubljanska Olimpija je na meč došla sa juniorima, što nije bio dogovor dva kluba!

Slovenački klub navodno nije imao dovoljno igrača na raspolaganju, pa je u Kranj doveo 13 igrača iz juniorskog pogona.

Stručni štab Borca nije pristao na utakmicu protiv juniora Olimpije, jer to definitivno nije ono što je potrebno crveno-plavima u poslednjoj fazi priprema.

Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Nakon kratkog razgovora rukovodstva Borca sa Savom Miloševićem utakmica je otkazana. Borac je tako uskraćen za dobru proveru pred početak kvalifikacija za Ligu šampiona protiv rumunskog Kluža, a zbog činjenice da nije obavešten na vrijeme nije moguće ni da se pronađe novi protivnik u Sloveniji.

Fudbaleri Borca u sredu putuju nazad u Banjaluku, bez odrađene generalne probe za meč sa Klužom, ali postoji mogućnost da se eventualno za vikend odigra utakmica protiv nekog drugog protivnika.

Planovi šampiona Bosne i Hercegovine su sada poremećeni, jer ih u utorak 6. jula čeka duel u Rumuniji.

(MONDO.ba/Dragan Šutvić)