Uživo

PARTIZANOVI BISERI JOŠ NEMAJU 18, ALI SE DOKAZUJU PRED STANOJEM: Marko Milovanović oduševio - čarolija mladog centarfora

Crno-beli atraktivno savladali Koper (3:0), uz dva kola perspektivnog Milovanovića (17) i dobru partiju povratnika i strelca, Danila Pantića.

Izvor: MN Press

Fudbaleri Partizana upisali su i drugu pobedu na pripremama u Sloveniji, pošto su u Kidričevu savladali ekipu Kopera 3:0.

Slovenački prvoligaš nije mogao da izađe na kraj sa raspoloženim timom Aleksandra Stanojevića, u kojem se najbolje pokazao Marko Milovanović.

PARTIZAN - KOPER 3:0 (1:0)
/Milovanović 41, 57, Pantić 77/

Mladi talentovani napadač Partizana najbolje je od trojice tinejdžera iskoristio svojih 30 minuta na terenu. Meč je u napadu počeo Samed Baždar, momak rođen 2004. godine, koji se solidno snašao, ali godinu dana stariji Milovanović je zaista briljirao.

Postigao je dva pogotka, od kojih je prvi stigao pred poluvreme, kada je Nemanja Jović iskoristio lošu reakciju odbrane Kopera.

Milovanović je lako matirao Golubovića, ali to nije bio slučaj u 57. minutu. Posle lepe akcije crno-belih, Marković je na desnom boku pronašao Marka Živkovića, ovaj ubacio loptu na peterac, a Milovanović tamo petom na majstorski način duplira prednost Partizana.

Do kraja meča se odlično pokazao i Danilo Pantić lepim solo prodorom koji je okončao preciznim udarcem. Ono što neće obradovati navijače Partizana je činjenica da je Bibars Natho već u prvom poluvremenu napustio igru zbog udarca koji je dobio u rebro, a ostaje da se vidi koliko je ta situacija zaista problematična za Izraelca...

Partizan naredni meč na pripremama u Sloveniji igra 4. jula protiv poljske Krakovije.

20:47

KRAJ UTAKMICE!

Partizan - Koper 3:0, dva gola Marka Milovanovića i jedan Danila Pantića za drugu pobedu crno-belih na pripremama u Sloveniji!

20:45

89' - Crno-beli kontrolišu dešavanja

Rezultat je 3:0, pa i jedni i drugi kao da više samo čekaju kraj utakmice...

20:38

Ovako se Dača "upisao" prvi put od povratka u Partizan

20:34

77' - GOOOOOL, DANILO PANTIĆ ZA 3:0!

Neuhvatljiv je bio Dača Pantić za igrače Kopera - napravio je prodor sa svoje polovine, sve do šesnaesterca rivala i potom lepim udarcem povisio na 3:0!

20:33

76' - Lazar Marković preti!

Ostaje 2:0, ali kapiten Partizana je pokušao sa ivice šesnaesterca da se upiše u strelce. Udarac, međutim, odlazi preko gola.

20:29

72' - Popović brani!

Centaršut Kopera posle slobodnog udarca, dobar udarac jednog od igrača slovenačkog tima, a mladi golman crno-belih odlično reaguje i izbije loptu u korner.

20:27

71' - Dosta bolja igra Partizana u nastavku

Imali su 15 minuta zaista odlične igre tokom koje Koper baš i nije uspevao da se nosi sa njima. Ona lepa akcija kod drugog pogotka je to sve najbolje sumirala...

20:21

Evo prelepog gola Milovanovića za 2:0

Uživajte!

20:17

Dosta izmena crno-belih

Živković izlazi, Zdjelar takođe. Ulaze Smiljanić i Brežančić, tu je i Danilo Pantić, kao i mladi Đorđević koji menja Saničanina. Izašao je i Milovanović, dvostruki strelac.

20:14

57' - GOOOOOL, MILOVANOVIĆ MAJSTORIJOM ZA 2:0!

Kakav pogodak Marka Milovanovića kojim je matirao Golubovića! Duga akcija igrača Partizana, učestvovali su i Zdjelar, Lazar Marković, na kraju je Živković asistirao, a Milovanović petom postiže pogodak!

20:11

54' - Živković preti sa distance

Marko Živković stiže do lopt ekoju je Lazar Marković pustio kroz noge i šutira sa 22-23 metra, a lepa parada golmana Kopera je dovoljna za korner. Dobar pokušaj desnog beka.

20:02

POČELO JE DRUGO POLUVREME

Promene su napravljene tokom pauze - Popović je na golu, Ostojić je u srcu odbrane umesto Vujačića, a tu su na terenu i Lazar Marković i Miloš Jojić.

19:47

KRAJ PRVOG POLUVREMENA

Kraj prvog poluvremena, Partizan vodi 1:0 posle pogotka Milovanovića u 41. minutu, upisao se u strelce momak rođen 2003. godine.

Evo kako je doneo prednost crno-belima:

19:43

41' - GOOOOOOL, PARTIZAN VODI 1:0

Marko Milovanović je strelac na asistenciju Nmeanje Jovića, nakon što je krilni fudbaler iskoristio grešku odbrane Kopera!

19:34

31' - Jović jedini blista u Partizanu!

Mnogo muči protivničke igrače - odbrana Kopera ima mnogo posla zbog njega. Jović driblinzima i prodorima tera rivale da mu posvete dosta pažnje, iako mladi fudbaler ne uspeva da uđe u pravu gol šansu. Daleko najviše je pokazao u redovima Partizana.

Partizan pravi još jednu izmenu - umesto Baždara posle 30 minuta na terenu će isto toliko igrati Marko Milovanović, još jedan mladi talenat, a očekuje se da će poslednjih pola sata u špicu Partizanovog napada biti Nikola Štulić.

Izvor: MN Press

19:29

27' - Prilika za Koper, Stevanović brani!

Mulahusejnović je probao posle centaršuta sa desne strane, imao je vremena između Šćekića i Živkovića i da primi loptu na grudi i šutira u padu, ali Nemanja Stevanović dobro reaguje. Ostaje 0:0.

19:23

21' - Natho više ne može!

Ostao je na terenu, hteo je da proba da odigra meč, ali očigledno ne može. Izraelac je doživeo povredu zbog čega je sada Lazar Pavlović na terenu.

Izvor: TV Arenasport screenshot

19:19

Ovih 11 su na terenu

19:13

11' - Guberac preti crno-belima

Prodrli su po desnom boku igrači Kopera, centaršut u sredinu stiže do Guberca, ali njegov mlak udarac ide pored gola Stevanovića.

19:09

7' - Natho dobio udarac

Ležao je vezista Partizana na travi, mnogi su se zabrinuli da iskusni Izraelac nije doživeo povredu posle jednog udarca. Ipak, za sada Natho nastavlja da igra.

19:06

5' - Terzić je aktivan na startu

Krilo Partizana Nikola Terzić prvo uspeva da se izbori za korner, a onda posle jedne odbijene lopte nakon toga šalje centaršut u šesnaestercu Kopera. Ipak, golman slovenačkog tima je na pravom mestu.

19:01

UTAKMICA JE POČELA

Da vidimo šta Partizan može danas u Kidričevu.

18:38

Podsetite se golova Partizana protiv Mure

Oba pogotka je postigao Nemanja Jović u tom prvom meču na pripremama u Sloveniji.

18:30

Sastav Kopera za ovaj meč:

Slovenački tim će nastupiti u ovom sastavu: Golubović - Palčić, Žužek, Balta, Viler - Ahmetaj, Bugerac, Tičić - Krajinović, Mulahusejnović, Barišić.

18:20

Evo sastava Partizana

Stanojević se i ovog puta opredelio za 4-2-3-1:

N. Stevanović - Živković, Vujačić, Saničanin, Urošević - Šćekić, Zdjelar - Terzić, Natho, Jović - Baždar

18:10

Dobrodošli u MONDO Live

Budite i danas uz MONDO, pratićemo uživo dešavanja sa prijateljske utakmice Partizan - Koper.

Meč počinje u 19.00 časova.