POTPIS

KAPITEN VOŽDOVCA OTIŠAO U FRANCUSKU: Potpisao za klub u kome su ponikli Rabio i Žinjak

Autor Milutin Vujičić

Jovan Nišić je pronašao novi angažman, nastupaće za francuski Po.

Izvor: MN Press

Srpski fudbaler Jovan Nišić (23) novi je član francuskog drugoligaša Po. Doskorašnji kapiten Voždovca napustio je "krov" kao slobodan igrač, a Po ga je već predstavio na društvenim mrežama.

Bivši omladinac Partizana je u prethodne tri sezone u Superligi pokazao kvaltiet na poziciji zadnjeg veznog, a na kraju je prelomio da karijeru nastavi u Francuskoj. Iako klub nije naročito poznat na ovim prostorima, vredi reći da su u njemu ponikli Adrijen Rabio i Andre-Pjer Žinjak.

"Izuzetno sam srećan što sam postigao dogovor sa novim klubom i uzbuđen sam zbog nastupajućeg poglavlja u mojoj karijeri. Bilo je interesovanja sa mnogo strana, mnogi inostrani klubovi su želeli da me angažuju, međutim sa čelnicima i trenerom Poa sam imao duge i ozbiljne razgovore, a to je na kraju rezultiralo i dogovorom", izjavio je Nišić.

"Klub je ozbiljan, ima velike planove, i prišli su mi sa vrlo ozbiljnim projektom, kojeg ću i ja biti deo. Čuo sam sve najlepše o klubu, i mislim da je ovo najbolja odluka", zaključio je on.

Nišić ima 23 godine, a prošao je sve mlađe kategorije reprezentacije Srbije.