O PRELAZNOM ROKU

NEMOJTE MI SO NA RANU! ILIEV IMA SLABU TAČKU: Partizanu propalo "babaroga" pojačanje - Vredeo bi više od Sadika!

Autor Milutin Vujičić

Ivica Iliev govorio je o prelaznom roku Partizana i "neaktiviranoj bombi" zvanoj Žulijen Engoj.

Izvor: MN Press, Profimedia

Sportski direktor crno-belih Ivica Iliev razgovarao je s novinarima na pripremama Partizana o planovima u letnjem prelaznom roku, ali za njega je jedna tema posebno bolna.

Partizan je doveo Sinišu Saničanina, Danila Pantića i Rikarda Gomeša, a bilo je planirano da dođe i Žulijan Engoj, međutim crno-beli su u poslednji čas ostali praznih ruku. To i danas boli Ivicu Ilieva koji je dugo pratio igrača Eupena.

"Nemojte so na ranu...", duboko je uzdahnuo Iliev na pomen Engoja.

"To je igrač, posle Leonarda, možda i najveći kog smo mogli da dovedemo. Situacija je bila neverovatna, dogovorili smo sve, a onda je došao njegov treći agent, za kog nismo znali ni da postoji, a posle toga se nešto desilo u kancelariji direktora. Posle ozbiljne svađe je rekao da će ostati u Eupenu, da li su se posvađali oko podele, ali ostali smo uskraćemni za spektakularnog igrača".

"Verujem da bi njegov transfer prevazišao i Sadikov", zaključio je Iliev.

Da li je opcija Miljan Vukadinović iz Vojvodine?

"On je dobar igrač i spominje se već godinu dana, ne bih o imenima, mogu da kažem da je u igri još jedan stranac...", diplomatski je odgovorio Iliev.

Sportski direktor Partizana je rekao i da su dolascima Gomeša, Saničanina i Pantića već "popunili ekipu", a da je moguće da dođe još jedan fudbaler "u što skorije vreme", dok je istakao da su odlasci Vladimira Stojkovića i Bojana Matića vrlo izvesni.