POGLEDAJTE!

GNUSNO! SKANDAL FRANCUZA, FUDBALERI RASISTIČKI VREĐALI AZIJCE: Procurio video zvezda Barselone, snimali ih sve vreme!

Autor Nebojša Marković

Nakon ranog ispadanja Francuske sa Evropskog prvenstva, pojavio se novi skandal o kojem bruje njihovi mediji.

Izvor: Streamable.com/Printscreen

Francuski fudbal potresaju nezapamćeni skandali! Nakon ispadanja sa Evropskog prvenstva već u osmini finala, u redovima šampiona sveta je bilo svega i svačega, toliko da su se i roditelji fudbalera međusobno sukobljavali u javnosti.

Deo jednog skandala bio je i predsednik Makron, a sada je isplivao skandalozan video snimak u kojem dvojica reprezentativaca Francuske rasistički vređaju Azijce!

Radi se o Usmanu Dembeleu i Antoanu Grizmanu, fudbalerima Barselone, koji su tokom 2019. godine sa ovim klubom bili na letnjoj turneji u Japanu.

Tada je nastao video zapis u kojem se Dembeleu ne vidi lice jer je on bio taj koji je snimao, a pored njega je Grizman. Sve se dešavalo u njihovoj hotelskoj sobi, gde su došli japanski tehničari da otklone problem kako bi dvojica Francuza mogla da igraju popularnu video igru PES.

Dok su tehničari pokušavali da reše problem, Dembele i Grizman su ih ismevali na francuskom jeziku i sprdali se na račun toga da je Japan navodno tehnološki napredna zemlja.

"Sva ova ružna lica ovde i to samo da bismo mogli da igramo PES... Zar se ne sramite?", govorio je Dembele, dok je kamerom zumirao jednog Japanca.

"Kakav vam je to zaostali jezik? Trebalo bi da ste razvijena zemlja, zar ne?", komentarisao je Francuz.

Veruje se da je Dembele autor videa jer je on iza kamere i njegov glas se čuje, dok se za Grizmana ne može zaključiti šta je govorio, ali se jasno vidi njegov smeh na Dembeleove rasističke šale.

Video snimak je počeo da kruži društvenim mrežama baš u danima nakon ispadanja Francuske sa Eura, a pojavio se i u britanskom "Dejli mejlu". Pogledajte taj video:

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt