NOVI MEČ

PARTIZAN MUČE POVREDE NA PRIPREMAMA: Protiv Krakovije bez 4 igrača, Stanojević će morati i bez Jovića

Autor Nebojša Marković

Crno-beli svoje pripreme u nedelju pojačavaju utakmicom protiv poljskog kluba.

Izvor: MN Press

Fudbaleri Partizana su na letnjim pripremama u Sloveniji odigrali prvu polovinu mečeva, upisavši remi protiv Mure i pobedu protiv Kopra.

U nedelju je red na treći pripremni meč, a trenera Aleksandra Stanojevića muči problem u vidu povređenih igrača na koje neće moći da računa.

Crno-beli su po odlasku u Ptuj odigrali nerešeno 2:2 protiv slovenačkog šampiona, da bi onda protiv Kopra slavili 3:0. Upravo na tom meču jedan od najboljih igrača Partizana bio je Nemanja Jović, ali i on je među fudbalerima kojima povreda pravi problem.

U nedelju od 18.00, Partizan igra protiv poljske Krakovije, ali Jovića neće biti na terenu zbog povrede meniskusa. Talentovani krilni fudbaler koji je debitovao i u A reprezentaciji Srbije osetio je probleme prethodnih dana i preskočiće susret sa Poljacima iz predostrožnosti.

No, on neće biti jedini na koje Stanojević neće moći da računa. Bibars Natho ima manjih problema sa rebrom, zbog čega je sredinom prvog poluvremena na meču protiv Kopra napustio igru.

Izvor: TV Arenasport screenshot

Ispostavilo se da povreda nije preterano ozbiljna, što je bila odlična vest za Stanojevića, a protiv Krakovije neće igrati ni Rajko Brežančić ni Ivan Obradović.

Dvojica levih bekova imaju problema sa ložom - Obradovića muči prednja, a Brežančića zadnja. Zbog toga Stanojević na raspolaganju ima samo jednog levog beka, Slobodana Uroševića, pa ostaje da vidimo hoće li možda još neko biti primoran da uskoči na to mesto.

Posle meča protiv Krakovije, Partizan poslednji meč na pripremama u Sloveniji igra 8. jula protiv ruskog Rostova.