Fudbal

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Hamarbi 1,82, Havesund 1,95!

Autor Petar Dragosavac Izvor Promo

Nigde nećete moći da nađete veće

Izvor: Profimedia

Poklon koeficijenti u punom sjaju.
Kladionica Mozzart iz ponude je ove nedelje izdvojila dva zanimljiva meča koji se igraju u okviru švedskog i norveškog prvenstva, a bukmejkeri garantuju da će baš ta dva para u svakom trenutku imati najveće kvote na svetu.
Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu...

Mozzart za svaki gol na Evropskom prvenstvu donira
10.000 dinara u humanitarne svrhe.
Kako je do sada postignuto 135 pogodaka,
prikupljeno je ukupno 1.350.000 dinara.
Navijaj za golove.

HAMARBI - HALMSTAD (NEDELJA, 17.30), KEC 1,82

Posle više od mesec dana pauze juče je nastavljen Alsvenskan. Lider Malme poražen je na gostovanju Norćepingu, što je dobra vest za konkurente u trci za titulu. Jedan od njih je Hamarbi, koji nije blistao u uvodnoj fazi sezone, ali daleko od toga da je odustao od bitke. U nastavak kampanje Hamarbi ulazi sa novim trenerom Milošem Milojevićem, doskorašnjim pomoćnikom Dejana Stankovića u Crvenoj zvezdi, koji će danas debitovati u okviru 9. runde protiv Halmstada. Hamarbi je pretrpeo poraz od Kalmara sa 2:1 u poslednjoj utakmici pre međunarodne pauze, a treba imati na umu da su zeleno-beli ove sezone neporaženi na domaćem terenu. Halmstad, s druge strane, želi da produži svoj neporaženi niz u prvenstvu na četiri utakmice.

Tokom Evropskog prvenstva osvoji 100.000 dinara
svakog dana za tiket s najvećom kvotom
i jednom promašenim parom.
Naplati najveći promašaj.

Molde vodi kolo, branilac krune Bode posrće, a jedno od iznenađenja prvenstva Norveške u poslednje vreme Havesund nagovestio je da bi mogao da se umeša u borbu za izlazak na internacionalnu scenu. Danas Havesundu u goste stiže Trumse, u sklopu 11. runde Elitserijena. Havesund je u u tekućoj kampanji neporažen na domaćem terenu, gde je u seriji od tri pobede, ali problem može da mu predstavlja činjenica da rival sa severa bolje partije pruža na strani. Trumse je sedam od ukupno devet bodova osvojio van kuće, mada je izgubio na četiri poslednja gostovanja Havesundu, a najsvežije je bilo za zaborav - 1:5.
NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Tagovi