Udaja!

LEPA HRVATICA ZAPROŠENA NA TERENU! Dečko odigrao meč, pa izvadio prsten - odmah je rekla DA! (FOTO/VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Petra Vučković, atraktivna Hrvatica koja živi u SAD, udaće se za fudbalera koji nastupa u MLS.

Izvor: Instagram/croatianchick31/Twitter/@MNUFC

Ekipa Minesote noćas je u okviru MLS lige remizirala (2:2) protiv San Hozea, a vezni fudbaler tog tima zauvek će pamtiti susret. Hasani Dotson (23) je nakon meča pozvao na teren svoju devojku, Hrvaticu Petru Vučković i zaprosio je!

Snimkom prosidbe, a devojka je pristala da se uda za maeričkog fudbalera, na društvenim mrežama pohvalio se i njegov klub. bilo im je drago što se meč u kom nisu pobedili završio na ovako lep način.

Hasani i Petra rešili su da svoju dugogodišnju vezu krunišu brakom, ali ipak deluje da je lepa Hrvatica ostala šokirana zbog ovog poteza.

Pogledajte fotografije aktraktivne Hrvatice:

Ipak, ona se ni najmanje nije dvoumila. Odmah je pristala, a povremeni reprezentativac SAD do 23 godine je presrećan izvao prsten iz kutije i stavio ga na ruku svoje izabranice.

Jedna divna ljubavna priča krunisana je pred gotovo punim stadionom navijača Minesote, koji su mogli da gledaju prosidbu fudbalera koji je od 2019. godine u klubu. Dotson od 2015. do 2018. godine igrao na koledžu, a 2019. godine ga je Minesota izabrala kao 31. pika na draftu.

Pogledajte kako je izgledala prosidba nakon meča u MLS: