Zanimljiva scena

PARTIZANOV NAPADAČ NIJE ZABORAVIO! ''Znam ko je, on me je ubio'' - Rikardo se vratio u klub i video velikog rivala!

Autor Dušan Ninković

Od ovog leta su saigrači, a vodili su velike borbe pre nekoliko godina!

Izvor: MN Press

Fudbaleri Partizana trenutno su na pripremama, a za novu sezonu spremaju se i povratnik Rikardo Gomeš i pojačanje iz novosadske Vojvodine Siniša Saničanin. Njih dvojica će nositi isti dres, a pre nekoliko godina su bili ljuti rivali.

Reprezentativac Zelenortskih ostrva dobro pamti mečeve koje je igrao protiv reprezentativca Bosne i Hercegovine, a u šali konstatuje da ga je snažni štoper ''ubio'' u duelima. Naravno, obojica su profesionalci i to je bilo samo u žaru borbe.

Neće Rikardo Gomeš, udarna igla Partizana za narednu sezonu, to zameriti novom saigraču. Priču o njihovom poznanstvu sa fudbalskog terena ispričao je kroz osmeh, što pokazuje dobru atmosferu u timu.

''Neki od igrača koji su sada ovde svojevremeno su mi bili protivnici. Mislim na Saničanina. Nisam ga još bolje upoznao, ali znam ko je. Vodili smo mnogo duela, 'ubio' me je! Šalim se, naravno, bio je dobar. Fer igrač, branio je boje svog kluba isto kao i ja. Nema nikakve ljutnje posle duela na terenu'', rekao je Rikardo Gomeš za ''Žurnal''.

Partizan je četiri godine bez titule u Srbiji, a u poslednja dva izdanja nisu osvojili ni Kup Srbije. Loš niz mora biti prekinut, pa je ovog leta tim dobio osveženja u svim linijama tima.

Od Saničanina se očekuje čvrstina u defanzivi, od Gomeša golovi, a pojačanje je i povratnik Danilo Pantić kom je istekao ugovor sa Čelsijem.

Tagovi