HIT

US*ANKO, PROMAŠIĆEŠ! ŠTO SADA NE PLEŠEŠ!? Mesi i golman Argentine "ubili" tragičara Kolumbije, pale teške reči (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Mesi i Martinez su bili posebno ljuti na Minu, pa su se najviše radovali njegovom promašaju koji je i posledica "peckanja".

Izvor: Twitter/Sencillito TV/Screenshot

Argentina je prošla u finale Kopa Amerika pošto je nakon boljeg izvođenja penala pobedila Brazil, a apsolutni heroj trijumfa bio je golman Emilijano Martinez.

Branio je čuvar mreže Aston vile odlično tokom 90 minuta, da bi u penal-seriji "skinuo" čak tri jedanaesterca i tako pomogao "gaučosima" da prođu dalje. Branio je pokušaje Kardone i Sančeza, ali je posebno zanimljivo bilo kada je pročitao Minu...

Kolumbijski štoper Jeri Mina provocirao je igrače Urugvaja u četvrtfinalu kada je postigao gol iz penala, a to su dobro upamtili i fudbaleri Argentine.

Nakon što je Mina promašio penal, Mesi je na centru vikao bivšem saigraču: "Što sada ne plešeš?".

Nije samo Mesijeva reakcija bila zanimljiva, kolumbijskog štopera je prethodno provocirao golman Emilijano Martinez koji je pokušavao da mu "uđe u glavu". S obzirom na to da je stadion bio potpuno prazan, brzo se saznalo i šta mu je govorio.


"Ta lopta je prevelika za tebe... Znam te, nervozan si, vidim da si nervozan! Znam gde ćeš šutirati, usranko!", navodno su glasile reči golmana.

U finalu Kopa Amerike, koje se igra 10. jula, sastaće se Brazil i Argentina na "Marakani".