STIGAO!

LJUBIMAC DELIJA PONOVO U BEOGRADU - VRATIO SE LUČO: Tu sam i za ljubavne savete! Znate mene, daću sve od sebe...

Autor Dušan Ninković

Argentinski fudbaler Lučo Ibanjez zvanično je predstavljen u Grafičaru.

Izvor: MONDO/Dušan Ninković

Argentinski levi bek Luis "Lučo" Ibanjez (33) vratio se u Srbiju. Bio je miljenik navijača Crvene zvezde dok je igrao kod Miodraga Božovića, a sledeće sezone nosiće dres njene filijale.

Ibanjez je danas predstavljen kao novi fudbaler Grafičara, u društvu predsednika Slobodana Govedarice i sportskog direktora Dušana Anđelkovića, a prva poruka sa konferencije za medije je da je tu kako bi pomogao mladim fudbalerima da se razviju u pravom smeru.

"Obećavam da ću dati sve od sebe, znaju svi kakav sam", rekao je nasmejani Ibanjez.

"Pomagaću svima da se pripreme za napornu sezonu koja dolazi posle teških priprema. Imaju pritisak, znaju da moraju dobro da se spreme i nadam se da ću sa svojim iskustvom svakom detetu pomoći. Ne samo u fudbalu, nego sam tu i za ljubavne savete ako treba", dodao je Argentinac.

Ibanjez je proveo sjajnu sezonu u Zvezdi pre nego što se preslio u Trabzon, a u Grafičar stiže nakon epizode u Zrinjskom. Sada će igrati u Prvoj ligi Srbije, a sviđa mu se što ga u Beogradu cene.

"Od prvog dana od kada me je zvao Anđelković - osetio sam da me cene. Nema ništa lepše od toga. Rekao mi je sve što misli i ja sam rekao da i meni treba takav klub da se vratim na svoj nivo. Ako mogu da pomognem godinama, to bi bilo odlično", kazao je Lučo Ibanjez.

Argentinski bek je poručio i da bi voleo da igra do 37-38 godine, što znači da je pred njim još nekoliko sezona, videćemo da li baš u srpskom fudbalu.