Fudbal

BUM! GOLČINA U POSLEDNJOJ SEKUNDI MEČA NAPRAVILA HAOS: Ovo mogu samo u Južnoj Americi - bomba za medalju! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Kakav finiš meča za treće mesto na Kopa Amerika, ovo će se pamtiti!

Dok čekamo spektakularno finale Kopa Amerike u kome će Argentina predvođena Lionelom Mesijem udariti na Brazil pod vođstvom Nejmara, utakmica za treće mesto je ponudila spektakl. 

Kolumbija je na kraju savladala Peru 3:2, a sve je rešeno neverovatnim golom u 93. minutu meča. 

Na samom isteku prvog poluvremena Jošimar Jotun je doveo Peru u vođstvo i delovalo je da će crveno-beli biti u prednosti u drugom poluvremenu. 

Ipak čim je počelo drugo poluvreme Huan Kvadrado je doneo izjednačenje Kolumbiji, a onda se na sceni pojavio Luis Dijaz. Mladi vezista Porta je doveo svoj tim u vođstvo u 66. minutu, a kada je Đanluka Lapadula pogodio za Peru u 82. delovalo je da utakmica ide u produžetke.

Ipak, neverovatan udarac Dijaza sa 25 metara u poslednjem momentu utakmice rešio je meč! Sudija je rešio da utakmicu produži tri minuta, a upravo kada je sat otkucao 93. minut lopta je došla do Dijaza. On ju je uputio ka golu i zatresao mrežu!

Pogledajte samo taj udarac:

 A onda je usledilo neverovatno slavlje Kolumbijaca koji su do meča za treće mesto došli kroz dve penal serije. Prvu protiv Urugvaja su dobili, a onda su poraženi od Argentine. 

Tagovi