Fudbal

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Brazil 2,35, Malme 1,42!

Autor Aleksandra Kocić Izvor Promo

Nigde nećete moći da nađete veće

Izvor: Profimedia


Dva finala u dva dana. Dok čekamo obračun Italije i Engleske za titulu prvaka Evrope odigraće se ništa manje interesantan dvoboj za pobednika Kopa Amerike između Brazila i Argentine.

Bukmejkeri Mozzarta su i za danas spremili pojačane kvote za dva duela u sklopu šampionata Zelenog kontinenta i prvenstva Švedske, koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu...

Mozzart za svaki gol na Evropskom prvenstvu donira
10.000 dinara u humanitarne svrhe.
Kako je do sada postignuto 140 pogodaka,
prikupljeno je ukupno 1.400.000 dinara.
Navijaj za golove.

BRAZIL - ARGENTINA (NEDELJA, 02.00), KEC 2,35
Bitka za tron Zelenog kontinenta. Fudbalski klasik na Marakani. Sudar Brazila i Argentine u finalu Kopa Amerike poslastica je za sve ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svetu. Karioke igraju na domaćem terenu u Rio de Žaneiru i uživaju određenu prednost, dok će Lionel Mesi imati možda i poslednju priliku za osvajanje nekog reprezentativnog trofeja. Argentina je u polufinalu imala velikih poteškoća sa Kolumbijom, koju je porazila tek posle boljeg izvođenja penala. Gaučosi su tako nastavili san o svojoj prvoj kruni na Kopa Americi u poslednjih 28 godina. Da li će uspeti da osvoje titulu u velikoj meri će zavisiti od Mesijeve forme, koji je do sada na turniru postigao četiri gola i upisao pet asistencija. Sa druge strane, Brazil brani trofej osvojen pre dve godine, takođe na domaćem tlu. I u četvrtfinalu protiv Čilea i u polufinalu protiv Perua, Nejmar i drugovi imali su poteškoća, ali su uspeli da doguraju do kraja sa dve tesne pobede od 1:0. Poslednji takmičarski meč Brazil i Argentina su odigrali pre dve godine u polufinalu Kopa Amerika i tada su Karioke slavile sa 2:0.

Izvor: Profimedia

  Tokom Evropskog prvenstva osvoji 100.000 dinara
svakog dana za tiket s najvećom kvotom i jednom promašenim parom.
Naplati najveći promašaj.

MALME - SIRIJUS (SUBOTA, 15.00), KEC 1,42
Jedan od najboljih u švedskom prvenstvu dočekuje rivala koji se ove sezone više bavi pitanjem opstanka u elitnoj diviziji. Međutim, u slučaju uspešnog scenarija, Sirijus će moći da se takmiči za viša mesta, ali to je lakše reći nego učiniti jer treba "preživeti" Malme. U prošlom kolu nebesko-plavi su izgubili od Norćepinga u gostima 3:2, pa sada dele lidersku poziciju sa Jurgodenom, koji ima jedan meč u rezervi. Otuda je pobeda nad Sirijusom izuzetno važna za Malme sa turnirskog stanovišta. Domaćini su nesumnjivo favoriti ovog susreta, međutim Sirijus je na tri od poslednjih pet mečeva postigao najmanje dva gola.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Tagovi