Idealnih 11

DA LI JE OVO NAJBOLJI TIM EVROPSKOG PRVENSTVA? Navijači hoće Mihinog klinca, Kristijana u špicu, a da dominira Italija

Autor Nikola Lalović

Gledali smo sjajne fudbalere na ovom Evropskom prvenstvu, a dok čekamo zvaničan izbor - navijači su se poigrali i već napravili svojih idealnih 11.

Izvor: Profimedia/MN Press

Završeno je Evropsko prvenstvo, a na njemu je penalima Italija došla do titule koju je dugo čekala. Sa druge strane Englezi će morati još da čekaju svoje prvo evropsko zlato, a promašeni jedanaesterci su podigli buru u engleskoj javnosti.

Sada se naravno čeka najbolji tim u izboru UEFA, a pre nego što se to desi - na društvenim mrežama pojavio se jedan navijački izbor! To je samo spekulacija, ali deluje moćno...

Na golu je golman kome je Siniša Mihajlović dao mesto među stativama Milana sa 16 godina, Đanluiđi Donaruma. U odbrani je i njegov kolega iz nacionalnog tima Đorđo Kjelini, a defanzivu kompletiraju Lu Šo iz Engleske, njegov saigrač Hari Megvajer i Danac koji je bio otkrovenje prvenstva Joakim Mele

Izvor: Profimedia

U sredini veznog reda nalazi se Pol Pogba, kao i Granit Džaka. Švajcarski reprezentativac koga pamtimo po ružnim provokacijama u meću Srbije i Švajcarske na Svetskom prvenstvu u Rusiji je sada dobio mesto u timu turnira po izboru dela navijača sa društvenih mreža.

U napadačkom delu veznog reda našli su se Federiko Kjeza iz Italije, Rahim Sterling iz Engleske kao i Kasper Dolberg, koji je prvenstvo počeo na klupi, ali je golovima uspeo da dogura Dansku daleko.

U napad su stavili najboljeg strelca turnira Kristijana Ronalda.

Zvanični tim će UEFA objaviti u narednih nekoliko dana, a do tada vas pitamo - da li vam se ovaj dopada?

Tagovi