Ostaje pri prvom timu

ŽIVEĆU ISTI SAN - PARTIZAN! Biser zablistao na pripremema kod Stanojevića, pa se obavezao na vernost crno-belima!

Autor Nikola Lalović

Mladi štoper Mateja Đorđević će u naredne tri godine nositi dres Partizana.

Izvor: MN Press

Pripreme u Sloveniji su Partizanu dale nekoliko novih opcija u prvom timu. Mladi gorostas u napadu crno-belih Marko Milovanović je bio najbolji strelac tima, a istakao se i defanzvac Mateja Đorđević.

Stameni štoper je visok 191 centimetar i rođen je 2003. godine, a neposerdno pošto je postao punoletan potpisao je trogodišnji ugovor sa Partizanom. 

On se zahvalio klubu i treneru Aleksandru Stanojeviću na poverenju i naglasio je da će i dalje raditi kako bi zabeležio minute u prvom timu.

"Zahvalan sam, pre svega, treneru Stanojeviću, kao i svima u klubu, na ukazanom poverenju. Meni, kao i svim mladim igračima, mnogo znači kada vidimo da neko u nama prepoznaje talenat, želju za radom i prvenstveno radi sa nama. Hvala i treneru Brnoviću, čitavom stručnom štabu i saigračima na svakom minutu koji su proveli sa mnom na terenu i van njega", rekao je Đorđević,, koji je na kraju imao poruku za sve:

"Živeći isti san - Partizan!”, naveo je štoper koji je prethdne sezone nastupio na 36 utakmica u omladinskoj ligi Srbije. 

Tagovi