Potpisano!

PSŽ DOVEO NAJBOLJEG U EVROPI, DA LI ĆE KONAČNO USPETI? Nejmar, Mbape, Ramos, Donaruma, Vajnaldum - dovoljno za LŠ?

Autor Mladen Šolak

Kada pomislite "dovoljno su jaki", u Pari Sen Žermenu nađu način da dovedu još jedno zvučno pojačanje. Donarumu su dočekali iz Milana i pokazali ga u pravom trenutku - kada je najbolji golman Evrope.

Izvor: Instagram/psg

Deceniju unazad, Pari Sen Žermen ulaže ogroman novac i ogroman trud sa "skocka" tim koji će konačno doneti trofej prvaka Evrope na "Park prinčeva". U sredu su napravili potez koji bi mogao da ih konačno pogura ka tom uspehu.

Golman PSŽ-a postao je Đanluiđi Donaruma (22), sjajni Italijan koji je minulog vikenda doneo svojoj reprezentaciji titulu prvaka Evrope na penale protiv Engleske.

I dalje jako mladi čuvar mreže, kome je Siniša Mihajlović dao šansu u pubertetu, proglašen je za najboljeg igrača Evropskog prvenstva i predstavlja ogromno pojačanje ekipe Maurisija Poketina, u kojoj je do sada neprikosnoveni golman bio Kejlor Navas.

PSŽ je prethodnih dana i nedelja doveo beka Intera Ašrafa Hakimija (22) za 60 miliona evra, "oteo" Barseloni vezistu Džordžinija Vajnalduma (30), dočekao dugogodišnjeg kapitena i legendu Real Madrida Serhija Ramosa (35)...

Uz starosedeoce Nejmara, Kilijana Mbapea, Markinjosa, Maura Ikardija, Marka Veratija i ostatak tima, deluje da PSŽ zaista teško može biti mnogo jači nego što jeste.

Da li će biti dovoljno da konačno osvoje Ligu šampiona?