PAMETNO ILI NE?

SPEKTAKL! TRAMPA BARSELONE I ATLETIKO MADRIDA: Ako se ovo ne desi - Mesi će otići sa Nou Kampa!

Autor Milutin Vujičić

Antoan Grizman mogao bi da se vrati u Atletiko Madrid, dok bi u Barselonu mogao da pređe odlični vezista Saul Njiges.

Izvor: Profimedia

Barselona mora da smanji troškove kako bi mogla ponovo da potpiše Lionela Mesija, koji je pristao čak i na smanjenje plate za 50%, a čini se da se rešenje polako nazire.

Antoan Grizman će napustiti "Nou Kamp" samo dve godine po dolasku u Barselonu, a zanimljivo je da je trenutno najbliži Atletiko Madridu. Iako su se prethodnih dana pojavila informacije da Katalonci ni po koju cenu ne žele da ga prodaju bivšem klubu - i konkurentu - deluje da će morati to da učine.

Barselona je u stisci sa vremenom i kako javlja italijanski novinar Fabricio Romano - vrlo blizu su spektakularne trampe sa Atletiko Madridom.

Ideja je da Grizman ode u Atletiko, a Saul Njiges pređe u Barselonu, na šta su već pristala obojica fudbalera. Sada se pregovara i o novcu, pa sve deluje na "sređivanje" finansijskih izveštaja kao što je bilo u slučaju menjanja golmana Neta za Silesena, odnosno Pjanića za Artura.

Barsa takođe želi i novac uz Saula, a videćemo da li će se dva kluba na kraju dogovoriti oko transfera i da li će posle toga konačno biti saopšteno da Mesi potpisuje novi ugovor.

Ako ne dođe do ovog transfera, možda i ne bude mogao...