Fudbal

DRAMA I POBEDA U 99. MINUTU, NE OTPISUJTE RADNIČKI 1923! Delirijum Crvenih đavola - ovako se vraća u Superligu! (VIDEO)

Autor Mladen Šolak

Dramatična pobeda Radničkog 1923 u prvoj superligaškoj utakmici tog kluba posle šest godina.

Izvor: Arena Sport 1/Printscreen

Spektakularan povratak Radničkog 1923 u Superligu!

Golom Marka Mirića u 99. minutu utakmice u Lučanima, Kragujevčani su pobedili Mladost 1:0 i osvojili tri boda u svom prvom nastupu u najvišem rangu još od 2015. godine.

Radnički 1923 imao je veliku podršku svojih navijača, Crvenih đavola, čija je tribina "eksplodirala" kada je Mirić postigao pobedonosni gol.

Pogledajte!

Trener Radničkog 1923 Vladimir Radenković čestitao je i svom i domaćem timu posle utakmice, a u izjavi za TV Arena sport priznao je da je večeras pobedio "srećniji tim".

"Pre početka utakmice bio je nagoveštaj da je ovaj tim prerano otpisan sa stručne i medijske strane, s obzirom na rezultate u pripremama. Ni ova utakmica koja je završena u poslednjim minutima neće poremetiti naš kurs. Realno ćemo sagledati ovo, iskreno ćemo reći da je pobedio srećniji tim i da smo imali mnogo sreće protiv fenomenalne ekipe protiv Mladosti iz Lučana", rekao je trener Radničkog.

Lučanci su pre ovog gola imali niz velikih prilika, ali je golman gostiju Stojan Leković (19) odigrao odličan meč i odbranio niz udarac ka svojoj mreži.

Pokušavali su ga savladaju Milan Bojović, Janko Tumbasević, pa onda Nemanja Kos u 92. minutu, ali sve te šanse nisu bile dovoljne. Tri boda su ipak otišla u Kragujevac.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt