Prelepa je!

NAJLEPŠA ŽENA FUDBALERA STIŽE U ENGLESKU: Pet puta pozirala za Plejboj, a smuvala mlađeg golmana! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Žoze Sa će pojačati Vukove, a ona će privlačiti pažnju gde god se pojavi.

Izvor: Instagram/raqueljacoboficial/printscreen

Lančana reakcija u evropskom fudbalu ovog leta donela je i jednu lepu vest za ljubitelje Premijer lige! U centar pažnje stiže izabranica novog golmana Vulverhemptona, Rakel Jakob (31)!

Žoze Sa se pre nekoliko dana iz Olimpijakosa preselio u Vulverhempton, kako bi popunio rupu nastalu odlasku Rui Patrisija, a sa njim u Premijer ligu stiže i gospođa za koju mnogi tvrde da je najlepša žena fudbalera na svetu. Portugalska glumica i model će vas u to ubediti ako joj pogledate slike na društvenim mrežama.

Rakel je poznata po karijeri modela, povremenim ulogama u portugalskim serijama, ali i čestom poziranju za Plejboj. Ona je bila na naslovnim stranama portugalskog (decembar 2012.) i poljskog (avgust 2013.) izdanja, a pojavljivala se i u časopisima izdatim u Sloveniji, Italiji i Brazilu.

Ipak, ta karijera je sada godinama iza nje i već neko vreme nije pozirala za magazine namenjene muškarcima. Umesto toga gradi porodičan život, sa tri godine mlađim suprugom koji je ovog leta ostvario transfer karijere. Njih dvoje imaju ćerku rođenu u martu 2018. godine.

Pogledajte kako izgleda Rakel:

Podsećamo, Žoze Sa (28) je iz Pireja stigao u Premijer ligu, gde je potpisao petogodišnji ugovor. Do sada je branio za ekipe Maritima, Porta i Olimpijakosa, a dobijao je pozive i u reprezentaciju Portugala za koju još nije debitovao.

Njegov transfer je posledica velikih golmanskih promena u Evropi. Marko Dmitrović je iz Eibara stigao u Sevilju, Tomaš Vaclik se zatim preselio u Olimpijakos, Sa otišao u Englesku, a njegov zemljak Rui Patrisio iz Vulvsa u Romu. Na kraju, Rimljani su Pau Lopeza poslali na pozajmicu u Marsej!