Zvezda!

BOMBA NA POLJUDU! Hajduk doveo najzvučnije pojačanje - Hrvata koji pravi skandale! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Talentovani fudbaler će biti na novom početku i pokušati da pokaže svoj pun potencijal.

Izvor: Facebook/HNK Hajduk Split/printscreen

Odjeknula je prava fudbalska bomba u Hrvatskoj. Hajduk iz Splita, koji godinama ne može da se ozbiljnije uključi u borbu za titulu, doveo je najveće pojačanje leta - Filipa Krovinovića (25).

Momak koji stiže iz Benfike nedavno je bio u centru skandala u Portugalu, zbog komentara na račun svog trenera, a ljubitelji fudbala ga poznaju iz engleskih timova. Nosio je dres Vest Broma i Notingem Foresta, gde je igrao na pozajmicama.

Sada počinje novi period njegove karijere, pošto će po prvi put obući dres tima za koji navija od malih nogu!

Krovinović je fan Hajduka, iako je rođeni Zagrepčanin i nekadašnji član Dinamo omladinske škole. U njoj nije uspeo da s edokaže, pa je zaobilaznim putem, preko NK Zagreba i Rio Avea stigao na veliku pozornicu.

Karijeru u Portugalu obeležile su mu povrede, ali i buran temperament koji je pokazao nekoliko puta. Ipak, i dalje važi za jednog od najtalentovanijih hrvatskih fudbalera, iako još nije stigao do debija za seniorsku reprezentaciju.

Hajduku će biti najveće pojačanje leta, a navijači tima sa Poljuda su oduševljeni ovim transferom. Oni veruju da će nakon Filipa Krovinovića u klub stići još neki igrači koji mogu da podignu kvalitet ekipe i poguraju ''bile'' ka borbi za titulu.