DIREKTNO

DUŠMANI ME SABOTIRAJU, PET BUDALA HOĆE DA ME OCRNI! Lalatovića ne dotiče ništa: Postaću princ, zaradiću milione

Autor Nemanja Stanojčić

Nenada Lalatovića ne dotiču razne kuloarske priče i spekulacije. Ima jasnu poruku za sve

Izvor: Mondo

Tračevi i kuloarske priče ne dotiču Nenada Lalatovića!

Pojavile su se spekulacije da je novi trener Al Batina došao u problem sa vlastima u Saudijskoj Arabiji, ali on sve to demantuje.

"Pojedinci iz Srbije šalju predsedniku Al Batina na mejl razne inserte sa mojih konferencija za štampu. Savetuju ga da dovede drugog trenera. Pokušavaju da me sabotiraju na sve moguće načine. Predsednik i ja se zajedno smejemo ovim glupostima. On je iznenađen ovakvim odnosom prema meni. Pitao je da li je moguće da imam neprijatelje iz svoje države. Nije mu jasno kako Srbi mogu da pljuju svoje, umesto da budu srećni što imaju uspešne trenere. Imam imena tih pojedinaca koji tako mogu da zatvore vrata našim trenerima", kaže Lalatović za "Informer".

Na sve to odgovara u svom stilu:

"Svojim dušmanima mogu da poručim da su im džaba mejlovi, džaba im sve, jači sam od svih njih. Od tih četvoro-petoro budala koji ovde zovu klub i šalju poruke, govore sve i svašta o meni. Ne vredi im. Ja ću ovde postati princ Al Batina, predsednik kluba me voli kao sina. I da znate, dušmani, dobio sam odrešene ruke da od decembra dovodim igrače koje budem želeo. Moji neprijatelji mogu da me pljuju koliko žele, a ja ću nastaviti da zarađujem milione. Nisu mi naštetili u Srbiji, neće sigurno uspeti ni u Saudijskoj Arabiji.

Naglašava da je prezadovoljan stanjem u klubu sa kojim je potpisao milionski ugovor.

"Nisam zadržao sav novac za sebe. Meni ide samo 50 odsto od ugovora, ostatak sam dao stručnom štabu, jer bogat si koliko drugima daješ. U klubu sam prihvaćen od prvog dana kao da sam tamo odrastao. Predsednik kluba želi da me zadrži nekoliko godina ovde. Odgledao je mojih 30 utakmica i zato je insistirao da me dovede. Čak je rekao da se nada da ću ostati i postati princ Al Batina. Dobijaću sve veće i veće ugovore. Odnos sa igračima je sjajan. Oduševljeni su".

Priznaje da mu Srbija nedostaje, ali i da uživa u Saudijskoj Arabiji.

"Svi znaju koliko volim Srbiju. Mnogo mi nedostaje. Međutim, lepo sam se snašao ovde. Uživam, prija mi sunce, klima. Ovo je sjajna zemlja za miran život i rad. Spreman sam za nove pobede", zaključuje Lalatović.