NEOČEKIVANO

ŠOK! SRBIJA IZNENADA OSTALA BEZ SELEKTORA: Vodio je futsalere do velikih uspeha, povukao se iz privatnih razloga!

Autor Milutin Vujičić

Goran Ivančić nije više selektor futsalera Srbije.

Izvor: MN Press

Selektor muške futsal reprezentacije Srbije Goran Ivančić povukao se sa funkcije zbog privatnih razloga, saopštio je danas Fudbalski savez Srbije (FSS).

Ivančić je prethodnih pet godina vodio futsal reprezentaciju, sa njima je ostvario velike rezultate i generalno podigao taj sport na viši nivo, međutim sada se povukao i do pronalaska novog selektora njegovu funkciju obavljanje Dejan Majes, njegov pomoćnik.

"Uz svu nadu da ću se izboriti sa privatnom preprekom koja se našla na mom putu da nacionalni futsal tim povedem na predstojeće FIFA futsal prvenstvo sveta u Litvaniji, moram sa žaljenjem da vas obavestim da nisam u mogućnosti da na adekvatan način odgovorim obavezama i odsustvima koje nas očekuju, pa iz tih razloga ne mogu da nastavim da obavljam funkciju selektora futsal „A“ reprezentacije Srbije", rekao je Ivančić i zahvalio se svim saradnicima i FSS.

Srbija se za vreme njegovog mandata plasirala na EURO 2018 i SP 2021, a na dobrom smo putu da se kroz baraž plasiramo i na sledeće EP u Holandiji 2022.

"Ja ću uvek stajati na raspolaganju, ukoliko je moja pomoć potrebna i nadam se da će naša futsal reprezentacija i sa novim selektorom napraviti rezultate za ponos, kao što je bilo u prethodnom periodu", rekao je Ivančić za sajt FSS.

Tagovi