BLISTA

NOVI TALENAT SA "KROVA" TRESAO MREŽE: Milosavljević "rešetao" i pokazao da je novi dijamant Voždovca(VIDEO)

Autor Nemanja Stanojčić

Voždovac je uspeo da ostvari prvu pobedu u novoj superligaškoj sezoni na svom terenu

Izvor: Arena sport TV/printscreen

Prva pobeda je upisana. Voždovac je slavio na svom terenu.

Na "krovu" su savladali Proleter - 2:1 (1:0).

Junak je bio mladi Ivan Milosavljević, momak rođen 2000. godine. Dva puta je zatresao mrežu. Prvi put u 23, a drugi put u 50. minutu, samo minut pošto je Andrija Kaluđerović doneo izjedančenje gostima koje nije dugo trajalo. Uz to su viđena i dva poništena gola, po jedan na obe strane zbog ofsajda odnosno igranja rukom.

Očekivano, strateg Proletera Branko Žigić nije bio zadovoljan.

"Rezultatom ne, igrom u većoj meri jesam zadovoljan. Primili smo gol dok smo se radovali posle izjednačenja. Dozvoli li smo protivniku da iskoristi prvu šansu. Nismo uspeli da izjedačimo. Čestitam im na pobedi, nadam se da ćemo i mi ostvariti prvu superligašku pobedu. Nedostajala nam je disciplina u igri prvo poluvreme, drugo poluvreme je bilo bolje, dosta šansi, dali smo i gol koji je poništen, verovatno opravdano", rekao je Žigić za "Arenu sport".

Njegov kolega Predrag Rogan je bio srećan zbog trijumfa.

"Verovatno je taj drugi gol prelomio meč. Primili smo gol iz prekida, brzo smo vratili vođstvo i to je gol koji je rešio sve. Znali smo da će biti težak meč protiv kvalitetnog tima. Nismo imali kontrolu lopte posle drugog gola, ali je najbitnije da smo slavili. Možda nam odgovara više podloga i protivnicima treba vreme da se adaptira, kao nama kada igramo na prirodnoj travi, momci su pokazali karakter, ovako treba dai gramo kod kuće, hrabro i mudro. Nedostajalo je malo energije. Ne mogu da im zamerim, tek je počelo prvenstvo", završio je Rogan.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt