Šta radiš?

MOMAK, IMAŠ SREĆE ŠTO JE PRIJATELJSKA! Veliki klub ne može ovako da se bruka - Bajeron klinac preterao! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Mladi fudbaler bavarskog giganta odlučio da se ušeta u gol, pa ga to skupo koštalo.

Izvor: Twitter/Printscreen/@Simplblue88

Fudbaleri Bajerna odigrali su pripremnu utakmicu protiv Ajaksa (2:2), koju će pored remija pamtiti i po jednom detalju koji je mogao da im donese pobedu. Mladi napadač Džošua Zirke (20) nije pogodio prazan gol.

Sjajno se ubacio iza uspavane odbrane Holanđana, driblao golmana i ostao ispred nebranjene mreže, a onda je odlučio da ne šutne.

Bilo mu je potrebno previše vremena da se namesti, približi gol-liniji i postigne gol. Za to vreme, pristigao je jedan od defanzivaca Ajaksa. Uspeo je na vreme da interveniše i da mladog fudbalera spreči u nameri da postigne gol.

Blam mladog ofanzivca naišao je na kritike na društvenim mrežama, pošto mnogi ističu da fudbaler Bajerna ne može ovako da se ponaša igrač velikog kluba. Umesto da mu cilj bude gol, on je želeo nonšalantno da ponizi protivnika!

Zirke je dete iz mešovitog braka Holanđanina i Nigerijke, pa je možda i sa malo emocija zastao pred golom. Inače je fudbaler koji je prethodnu sezonu proveo na pozajmici u italijanskoj Parmi mladi reprezentativac Holandije i prošao je sve njene selekcije.

Tagovi