VEĆ?

FILIPO FALKO VEĆ NAPUŠTA ZVEZDU!? Iznenađenje na "Marakani", stiže ponuda za Italijana!

Autor Milutin Vujičić

Filipo Falko je tek sedam meseci u Crvenoj zvezdi, ali mogao bi da ode ovog leta ako mu se dopadne ponuda iz Turske.

Izvor: MN Press

Italijanski fudbaler Filipo Falko stigao je zimus u Crvenu zvezdu za oko 1,2 miliona evra, međutim još se "traži" u timu Dejana Stankovića i daleko je od forme koju je prikazivao u Lećeu.

Pitanje je da li će uopšte stići da se "pronađe" pošto se pojavila informacija da je za njega zainteresovan turski Altaj, novi član prvog ranga, koji već duže vreme prati Falkove igre i zainteresovan je da ga dovede ako u Zvezdi daju signal da može da ide.

Za sada je Falko odigrao 13 mečeva i postigao četiri gola, muči ga nekonstantnost, a prethodne večeri protiv Mladosti se upisao u strelce, međutim njegov gol je poništen zbog ofsajda.

Falko je dobro krenuo u Zvezdi međutim prvo se povredio, pa je posle toga dobio korona virus od koga se dugo oporavljao, dok je tu naravno i problem jake konkurencije pošto je El Fardu Ben i dalje ispred njega u planovima Dejana Stankovića.

Turski list "Jeni Asir" javlja da je Altaj veoma ozbiljan po pitanju Falka i da im je prvi kandidat za mesto desetke, a veoma ambiciozno ulaze u narednu sezonu.

Ipak, pitanje je da li će se Zvezda tako rano odreći Falka sa kojim ima ugovor do 2023. godine.