Emocije

STOJKE ZAPLAKAO, NIJE IZDRŽAO DO KRAJA! Kapitenu zadrhtao glas na oproštaju od svog Partizana: "A vežbao sam!" (VIDEO)

Autor Nebojša Marković

Vladimir Stojković je emotivno podneo odlazak iz kluba.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Posle još četiri godine u Partizanu Vladimir Stojković napušta klub i seli se na istok, u Saudijsku Arabiju. 

U četiri godine koliko je u crno-belom proveo u svom drugom mandatu, uzeo je dva kupa, ali je ostao bez titule. Na kraju, ljubav navijača i sve što je doživeo u te četiri godine ravne su tituli!

Možda će vas zanimati

"Ovaj osećaj će nekako zameniti to što u prethodne četiri godine što nismo uspeli da osvojimo titulu. Vežbao sam da ne plačem, ali ne, nisam uspeo. Imao sam toliko tužnih trenutaka u životu, od smrti roditelja, naučio da ne padam pred Božjim odlukama, ali sad nisam izdržao", emotivan je bio Stojković. 

On se zahvalio svima na podršci i oprostio od kluba na koktelu koji je FK Partizan priredio u čast svog dugogodišnjeg čuvara mreže i kapitena.

"Hvala vam puno svima, svima se zahvaljujem i to je to. Zaista hvala od srca", završio je svoje obraćanje emotivni Stojković. 

Od Stojkovića su se emotivno oprostili navijači, potom i saigrači iz kluba, a Partizan juri njegovu zamenu. Neće biti lako da se popuni velika praznina koju ostavlja, a opcije su razne. Tu je "zlatni orlić" ali i dobro poznati golman iz Superlige.