Uživo

ČUKA GAZI U EVROPI! BRĐANI SVE REŠILI ZA 16 MINUTA: Prvo sjajna akcija, pa penal - za ekspresan prolazak dalje!

Čukarički je sve rešio za 16 minuta - penal i sjajna akcija za prolazak dalje u Evropi!

Izvor: MNPress

Čukarički je u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Konferencija! "Brđani" su savladali Sumgait na gostovanju sa 2:0 i tako vrlo sigurno prošli dalje. 

Dva brza gola u prvom poluvremenu sve su rešila već posle pola sata igre, a u narednom kolu srpskog predstavnika čeka bolji iz dvomeča Hamarbija i Maribora. 

SUMGAIT - ČUKARIČKI 0:2 (0:2)

/N'Dijae 10, Docić 16 (pen)/

Odmah je bilo jasno da ćemo videti bolji Čukarički nego u prvom meču, a prvi gol je pao posle sjajnog duplog pasa Kajevića i Mijailovića. Centralni vezista je centrirao, a N'Dijaeu nije bilo teško da sa pet metara zakuca loptu u mrežu glavom. 

Već šest minuta kasnije sjajno je driblao Aleksa Janković, oboren je u protivničkih 16 metara, a onda je sviran penal. Marko Docić je bio vrlo siguran i postavio konačnih 2:0. 

Do kraja meča Čukarički je kontrolisao meč, ostavio je domaćina bez šanse za gol, a srpski tim je nekoliko puta ozbiljno zapretio, ali nisu uspeli da još jednom zatresu mrežu protivnika. 

Ipak 16 minuta sa starta bilo je više nego dovoljno za prolaz dalje, a sada se čeka rival, bolji iz duela Hamarbija i Maribora. 

19:52

KRAJ! ČUKARIČKI JE U NAREDNOM KOLU!

Velika pobeda "brđana"! Posle nule u prvom meču sada je naš tim pokazao da je mnogo bolji rival i savladao je predstavnika Azerbejdžana sa 2:0. 

Dva brza gola u prvom poluvremenu, prvi nakon sjajne akcije, a drugi sa bele tačke, odveli su naš tim u naredno kolo, a tamo će se Čukarički sastati sa boljim iz dvomeča Hamarbija i Maribora. 

19:39

82. minut: Sve je gotovo?

Gubi Sumgait oštrinu, već dugo ne prilaze golu Čukaričkog i nakon što su izborili korner ne uspevaju da stvore šansu. 

Srpski klub je na deset minuta od prolaska dalje!

19:25

68. minut: TRAŽE DOMAĆINI PENAL!

Stefan Kovač je zakačio rukom loptu u svojih 16 metara, ali je sudija procenio da to nije dovoljno za penal. 

Dobio je samo korner Sumgait i nije bilo opasnosti po gol. 

19:16

58. minut: Kovač!

Prošao je, šutirao je, ali je golman Sumgaita sjajno intervenisao. Ipak, da je pogođena mreža gol ne bi važio jer je sviran ofsajd. 

Izvor: MN Press

19:10

50. minut: Kakva šansa!

Au šta je promašio Čukarički! Sjajno se zagradio Jovanović, poslao loptu u prostor, a onda Kajević nije uspeo da šutira, već je centrirao. Došla je lopta do Jankovića, ali ništa od pogotka! 

Sevnule su dve kontre Sumgaita posle, ali nema opasnosti za Đorđa Petrovića!

19:03

POČINJEMO!

Još 45 minuta deli Čukarički od prolaska dalje! Za sada su u sjajnoj poziciji, imaju dva gola prednosti i samo treba da sačuvaju pobedu do kraja meča. 

18:48

POLUVREME! Čuka na korak od prolaska dalje!

Sjajno poluvreme Čukaričkog! Zabrinuli su nas malo "brđani" posle 0:0 u prvom meču, ali brza dva gola i sjajna igra našeg tima donela je rezultat koji vodi naš tim dalje.

18:38

35. minut: Pokušava Sumgait!

Ubacuju loptu u kazneni prostor Čukaričkog, ali nikako ne uspevaju da šutiraju ka golu Petrovića. Svaka lopta se na kraju odbije od nogu defanzivaca našeg tima. 

Siguran je Čukarički, kontroliše ovaj meč. 

Izvor: MNPress

18:26

26. minut: Nastavlja da gazi Čuka!

N'Dijae je opet prošao sa strane posle sjajnog pasa, ali je njegov  centaršut "očišćen" i lopta je poslata u korner. Izveo ga je Docić, ali nije bilo šanse za srpske fudbalere. 

18:18

PENAL! VODI ČUKARIČKI 2:0!

Sjajan prodor Alekse Jankovića i oboren je u šesnaest metara protivnika! Sudija je pokazao na belu tačku i evo velike šanse za Čukarički! 

Marko Docić je namestio loptu i neodbranjivo šutirao - 2:0! 

Izvor: MN Press

18:11

10. minut: GOOOL! VODI ČUKARIČKI!

Fenomenalna akcija i N'Dijae postiže pogodak! Vodi Čukarički pošto je nakon duplog pasa Srđan Mijailović sjajno centrirao, a Senegalac je glavom zakucao loptu u mrežu sa pet metara!

Ide dalje Čuka ovim rezulltatom!

18:02

3. minut: Preti Čuka!

Janković je sjajno šutirao iz daljine, ali nije uspeo da pogodi mrežu! Dobro je krenuo Čukarički. 

18:01

POČELI SMO!

Ide Čukarički po prolaz dalje u Azerbejdžanu, potreban je samo jedan gol, potrebna je pobeda. 

17:32

SASTAVI:

SUMGAIT (5-4-1): Bajramov – Amhadov, Badalov, Hagverdi, Kodžanijazov, Mutalimov – Abduladze, Mustafajev, Hačajev, Sadikov – Gorbani.

ČUKARIČKI (4-2-3-1): Petrović – Stevanović, Šapić, Tanasijević, Roganović – Mijailović, Docić – Ndiaje, Kajević, Janković – Jovanović.

17:27

Dobrodošli!

Čukarički je na gol od prolaska dalje! U prilično dosadnom i sporom meču u Beogradu remizirali su "brđani" 0:0 sa Azerbejdžancima, a sada jure jedan pogodak koji bi im doneo prolazak dalje u treće kolo kvalifikacija.