Uživo

MAJSTORSKI GOL VOJVODINE - VREDELO JE ČEKATI 96 MINUTA: Novosađani u 3. kolu evropskih kvalifikacija!

Mladi Uroš Kabić doneo pobedu Vojvodini u šestom minutu nadoknade, prelepim lob udarcem.

Izvor: MN Press

Vojvodina je u trećek kolu kvalifikacija za Konferencijsku ligu!

U Novom Sadu savladan je litvanski Panevežis (1:0), golom Uroša Kabića u 96. minutu.

Vojvodina - Panevežis 1:0 (0:0)

Meč na stadionu Karađorđe obeležio je samo detalj iz duboke nadoknade, pošto Vojvodina nije stvorila mnogo prilika. Panevežis je propustio jednu u prvom delu meča, a zatim i najbolju u nadoknadi. Sa samo nekoliko metara udaljenosti pogodili su stativu, zatim im je udarac izblokiran, a Kabić je krenuo u kontru.

Pretrčao je ceo teren, a zatim impresivno lobovao golmana gostujućeg tima.

Sasvim dovoljno za ekipu Slavoljuba Đorđevića koja je sa dve minimalne pobede stigla do trećeg kola kvalifikacija za Konferencisjku ligu. Tamo ih čeka LASK iz Linca, predstavnik Austrije koji će biti izuzetno teška prepreka za novosadske crveno-bele.

Pogledajte fotografije sa meča:

21:56

KRAJ - 1:0!

Vojvodina je u trećem kolu kvalifikacija za Konferencijsku ligu, nakon što je i u Novom Sadu upisala minimalnu pobedu protiv Panvežisa.

Pogledajte detalje sa meča:

21:55

GOOOOOOOOOOOL - 1:0, Kabić!

96. minut - Kakav trk mladog Kabića, a zatim i neverovatan lob! Lopta je pipnula zemlju pre gol linije nakon što je Uroš Kabić smekerski prebacio golmana gostiju!

21:54

STATIVA!

95. minut - Neverovatna prilika za Panevežis, pogodili su stativu sa samo nekoliko metara i nisu uspeli da izjednače rezultat u dvomeču!

21:46

Kakva šansa!

88. minut - Elvelto je dobio malo više prostora, povukao loptu ka golu i raspalio. Vrhunska intervencija Simića koji loptu izbacuje preko prečke.

21:40

Još 10 minuta - 0:0!

Vojvodina ima prednost od 1:0 iz prvog meča i za sada je dobro čuva. Litvanci pokušavaju povremeno da ugroze gol Novosađana, ali defanziva srpskog tima odoleva...

Izvor: MN Press

21:26

Izmena!

66. minut - Druga promena Slavoljuba Đorđevića. Umesto Bastajića na terenu je Novevski.

21:04

Nastavljeno!

46. minut - Ritam meča je i u prvim sekundama nastavka isti kao u prvom delu. Vojvodina ima terensku inciijativu! Topić je zamenio busnića na poluvremenu.

21:02
Izvor: MN Press

20:53

POLUVREME!

Nismo videli mnogo pravih prilika u prvom delu meča, a najbolju su pripustili gosti. Moraće izabranici Slavoljuba Đorđevića bolje u nastavku meča, kako prolazak u trćee kolo ne bi bio doveden u pitanje

20:23

Šansa za goste!

23. minut - Opasan napad Panevežeisa sa desne strane, loša procena Stevanovića i na sreću - neprecizan udarac. Jedan od fudbalera litvanskog tima glavom nije bio precizan sa samo nekoliko metara.

20:17

Maksimović!

18. minut - Prva velika šansa za Vojvodinu na današnjem meču. Pokušao je iskusni vezni fudbaler Novica Maksimović, ali nije bio precizan.

Izvor: MN Press

20:01

Počinjemo!

1. minut - Novosađani su od prve sekunde meča preuzeli terensku inicijativu.

19:27

Rezervisti Vojvodine:

Slavoljub Đorđević je na klupi za rezervne igrače ostavio Vukliša, Topića, Miletića, Jeličića, Mirića, Novevskog, Mrkaića, Stojsavljevića i Kabića.

Izvor: MN Press

19:17

SASTAV:

Vojvodina: Simić - Cucin, Stevanović, Kovačević, Devetak - Busnić, Maksimović, Simić - Zukić, Čović - Bastajić

Panevežis: Golas - Floro, Bisi, Januševskis, Figueredo - Kozoronis, Eliosijus - Jankauskas, Ribeiro Dantas, Kruzikas - Kapnidis

19:09

Dobro veče!

Pratite tekstualni prenos utakmice vojvodina - Panevežis iz Novog Sada, sa stadiona ''Karađorđe''. Od 20:00 srpski tim će pokušati da odbrani prednost iz Litvanije i prođe u treće kolo kvalifikacija za Konferencijsku ligu.

Ostanite uz MONDO.

Ukratko

  • Novosadski crveno-beli brane 1:0 iz prvog meča
  • Naredni rival je LASK iz Linca
učitaj još +