ON JE ŽELJA!

PARTIZAN POSLAO PONUDU ZA BIVŠE KRILO AJAKSA: Holanđanin je meta, Tvente poručuje - Hoćemo još novca!

Autor Nebojša Marković

Crno-beli se spremaju žele da ojačaju tim pred nastavak sezone, a sada je prvi pik igrač Tventea Kvinsi Menig.

Izvor: Profimedia/Orange Pictures/Borer van den Boom/MN Press

Fudbaleri Partizana su odradili prvi deo posla u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu izbacivši Dunajsku Stredu sa dve pobede, a za to vreme, klub radi na dovođenju pojačanja za nastavak sezone.

Jedno od njih bi mogao da bude Kvinsi Menig, krilni fudbaler Tventea, za kojeg je Partizan već poslao ponudu!

Reč je o 25-godišnjem Holanđaninu, nekada članu njihove mlade reprezentacije, koji je rodom iz Surinama, a ponikao je u školi Ajaksa.

Partizan želi pojačanje na krilnoj poziciji, naročito posle odlaska Takume Asana iz kluba, a nakon što je propao transfer za Žilijena Engoja iz Eupena, sada je Menig prva meta.

Ipak, tehnički direktor Tventea Jan Štrojer kaže da za sada nema ništa od tog transfera, jer je prva ponuda Partizana - odbijena.

"To je skoro uvek slučaj sa početnom, prvom ponudom. Razmotrićemo ponudu samo ako je ona prilično atraktivna za klub. Zaista očekujemo više nego što je ponuđeno. Istina je da mu ugovor ističe sledeće sezone i da treba u tom slučaju gledati iz ugla biznisa, ali, ako je moguće, sportski deo bi trebalo da bude na prvom mestu", rekao je Štrojer, a prenose mediji u holandiji.

"Kvinsi je jedan od naših najvažnijih napadača. Ne možemo tek tako da pustimo takvog igrača, a već smo ostali bez dva krila", rekao je Štrojer.

Protekle sezone, Menig je u dresu Tventea nastupio na 32 meča uz učinak od osam golova i dve asistencije, a u karijeri je bio igrač i Cvolea, engleskog Oldama i francuskog Nanta.

Kvinsi Menig
Izvor: YouTube/laemerson7 HDTV