"TEŠKI USLOVI"

STANOJEVIĆA PITALI O PENALU - "SAMI SUDITE!" Trener Partizana čeka revanš: Videćemo kako će biti pred Grobarima!

Autor Nebojša Marković

Strateg crno-belih sumirao utiske posle gostovanja Sočiju.

Izvor: YouTube/Printscreen/FK Partizan Beograd

Fudbaleri Partizana odigrali su nerešeno protiv Sočija na gostovanju u Rusiji u prvom meču 3. kola kvalifikacija za Konferencijsku ligu - 1:1.

Soči je poveo u 66. minutu posle nepostojećeg jedanaesterca, da bi sedam minuta kasnije Rikardo postavio konačan rezultat.

Na kraju, u Beogradu će sve "početi ispočetka", a do tada će Partizan imati sedam dana da se pripremi za utakmicu sezone.

Posle remija u Rusiji, Aleksandar Stanojević je sumirao utiske.

"Izuzetno teško je igrati po ovom vremenu, velika je vlažnost. Soči je dobra ekipa, odigrali smo dobru utakmicu, falio nam je pas u poslednjoj trećini da možda ostvarimo bolji rezultat", počeo je trener crno-belih.

On je potom prokomentarisao rezultat koji Partizan donosi iz Rusije.

"Odigrali smo 1:1 mislim da je to zadovoljavajuće za nas, mislim da je bio diskutabilan penal, ne znam u kom bi pravcu išao rezultat. Nije lako da se igra na 80% vlažnosti vazduha. Videćemo u Beogradu pred našim navijačima kako će biti."

Ipak, trener Partizana nije želeo da detaljnije govori o spornom penalu za Soči.

"Neću da komentarišem penal, sami sudite. Igrali smo sa ozbiljnim protivnikom, koji ima velik budžet. Morali smo da igramo na ovaj način. U Beogradu će biti slična utakmica, s tim što ćemo biti opasniji nego danas. Međutim, ne možemo da srljamo, oni imaju dobru tranziciju. Raduje me što su momci pokazali karakter, nismo odustajali, malo je falilo da budemo opasniji, ali dobro, imamo još jednu utakmicu", istakao je Aleksandar Stanojević.

Fudbaler Partizana Danilo Pantić kratko je sumirao dešavanja u Sočiju.

"Teška utakmica iza nas, teški uslovi za igru, domaća ekipa je bila u prednosti zbog toga. Uspeli smo da se vratimo i da damo taj gol i imamo još 90 minuta igre u Beogradu i nadam se da ćemo uspeti da prođemo dalje", rekao je Pantić.

Revanš meč Partizan - Soči igra se u četvrtak 12. avgusta od 21.00.