VAU!

MESIJU VEĆ ZVONI TELEFON - VREME JE ZA NOVU ERU: Kladionice objavile ko je favorit za potpis, mogao bi i kod Ronalda!

Autor Milutin Vujičić

Leo Mesi je slobodan u izboru nove sredine, a već se zna gde bi mogao da nastavi karijeru...

Barselona je protekle večeri izazvala "fudbalski zemljotres" u Evropi pošto su se oglasili saopštenjem i obavestili javnost da iako su se sve dogovorili sa Mesijem - ne mogu da ga potpišu zbog pravila La Lige.

Otkriveno je u međuvremenu kakvi to problemi stoje između Barselone i Mesija, a dok se spekuliše da li je katalonski klub sve ovo uradio kako bi napravio pritisak na La Ligu - ili zaista Leo odlazi - pojavile su se i prve informacije o tome gde bi najbolji fudbaler sveta mogao da nastavi karijeru.

Italijanski novinar Fabricio Romano objavio je da je Mesi bio u Barseloni da potpiše ugovor, a onda mu je saopšteno da ih je La Liga blokirala i da trenutno ne mogu da potpišu ugovor sa njim.

Nije bilo nikakvih tenzija, cenio je njihovu iskrenost, ali mu je telefon već zazvonio...

Prvi u redu za potpis Mesija je Pari sen Žermen. Imaju već Nejmara, sa kojim je Mesi igrao u Barseloni, tu je i Anhel di Marija koji je njegov dobar prijatelj iz reprezentacije Argentine, ali i tim koji je po Leovom ukusu. Uz tu, imaju i novca, a jedina stvar koja toliko ne privlači Argentinca je Liga 1.

I kladionice su već objavile prognoze gde bi Mesi mogao da nastavi karijeru, pa se Pari sen Žermenu daje kvota od 1,90 - što će reći da su veliki favoriti.

Veruju "bukmejkeri" da Barselona nije rekla sve u ovim pregovorima i da ima vremena za obrt, tako da joj daju kvotu od 3,50, a onda su tu još i Mančester siti (4), klubovi iz MLS lige (13), argentinski Njuels (15), Inter (16), Mančester junajted (19), potom i Čelsi i Juventus (21).

Poslednji klub u nizu je možda najzanimljiviji na listi jer samo zamislite Mesija i Ronalda u istom timu...