NESTVARNO

JOŠ JEDAN ASTRONOMSKI TRANSFER PREMIJERLIGAŠA! Abramovič "odrešio kesu", najbolji igrač Intera stiže za 115 miliona evra

Autor Nemanja Stanojčić

Novi transfer u najjačoj ligi Engleske. Čelsi plaća ogromnu svotu Interu za belgijskog napadača...

Izvor: Profimedia/LaPresse/Massimo Paolone

Spekulacije su trajale prethodnih dana, ali kako stvari stoje pitanje transfera je rešeno i ostalo je samo da se srede određene formalnosti.

Romelu Lukaku će naredne sezone nositi dres Čelsija, a Roman Abramovič će za to Interu platiti nestvarnih 115 miliona evra!

Možda će vas zanimati

Informaciju je potvrdio poznati fudbalski novinar Fabricio Romano koji retko greši kada su transferi u pitanju.

"Lukaku dolazi u Čelsi, dogovor je postignut. Inter će dobiti 115 miliona evra i neće biti razmene igrača. Romelu će potpisati višegodišnji ugovor za 12 miliona evra godišnje, plus bonusi", napisao je Romano.

Biće ovo ujedno i druga epizoda Lukakua u Čelsiju pošto je bio deo kluba od 2011. do 2014. godine, ali je odigrao samo 10 mečeva, više je proveo na pozajmicama u Vest Bromu i Evertonu za koji je na kraju potpisao. Upravo je iz redova "karamela" otišao u Mančester junajted, pa u Inter. U Milanu je na 72 meča dao 47 golova i ima verovatno i najveće zasluge za osvajanje "Skudeta".

Ujedno je i ovo drugi astronomski transfer u najjačoj ligi Engleske, pošto je Mančester siti doveo Džeka Griliša iz Aston Vile.