Još samo malo

BUM: LEO MESI STIŽE, REČENO JE I IGRAČIMA! Otkriveno je i gde će biti PROMOCIJA - ceo grad će znati kad potpiše!

Autor Mladen Šolak

Sve je izvesnije gde će Leo nastaviti karijeru. Bomba otkucava i samo što nije eksplodirala.

Lionel Mesi u nedelju će se poslednji put obratiti javnosti u Barseloni, pre nego što nastavi dalje. I sve je manje dileme oko toga da će njegov novi klub biti Pari Sen Žermen.

Leo je, i dalje nezvanično, u aktivnim pregovorima sa Parižanima, gde stvaraju drim-tim, kakav verovatno nikad nije postojao.

Da se taj transfer "kuva" nagovestio je u subotu i list "Parizijen", koji je objavio da su još samo formalnost ostale do potvrde da Mesi postaje novi igrač PSŽ-a.

"Menadžeri u Pari Sen Žermenu već su obavestili igrače da Mesi dolazi. Očekuje se da ga klub predstavi na Ajfelovoj kuli, baš kao i Nejmara!", objavio je taj izvor.

U međuvremenu, očekuje se da Mesi u nedelju iznese svoju stranu priče u razgovoru sa novinarima na Nou Kampu, koji je više od 20 godina bio njegov dom i jedini stadion na kojem je bio domaći.

Sve do ovog leta.

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt

Podsetimo da je predsednik Barselone Đoan Laporta u petak objasnio da je klub morao da se rastane sa Mesijem jer ne bi mogao da izdrži njegovu platu, koja bi "urušila" funkcionisanje kluba.