Drži se!

SRBINU U MOSKVI SPASAVALI ŽIVOT: Saigrači odmah pomogli, a Ivan (26) MORAO u bolnicu - oglasio se ruski klub! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Krvave glave je napustio teren, a detaljna ispitivanja pokazala su kakve su povrede.

Izvor: Youtube/News Today/printscreen

Drama u Moskvi, nakon jednog vazdušnog duela u kom je povredu zadobio srpski štoper Ivan Miladinović (26). Fudbaler Sočija na pozajmici u Nižnjem ostao je krvave glave da leži u kaznenom prostoru, a nakon nekoliko minuta iznesen je sa terena!

Sudar snažnog srpskog defanzivca i fudbalera Spartaka sa kojim s eborio za loptu dogodio se juče, a Miladinović je brzo prebačen u bolnicu. Nakon što su mu pomogli saigrači, pa lekarska ekipa Nižnjeg, hospitalizovan je da bi se ispitale povrede koje ima. 

Danas se saopštenjem oglasio i klub koji ga je pre samo nekoliko nedelja doveo na pozajmicu. Oni su u kratkom saopštenju koje prenose ruski mediji otkrili koliko je povreda teška.

Miladinović je zadobio jak udarac u prednji levi deo glave, ali i jednu unutrašnju povredu. Njegovo stanje je stabilno, mada je za sada je pod stalnim lekarskim nadzorom. U bolnici u kojoj se nalazi njegovo trenutno stanje ocenjeno je kao zadovoljavajuće.

Uznemirujuće fotografije sa lica mesta:

''Verujemo da će se naš borac izboriti sa ovim i da će se uskoro priključiti timu. U međuvremenu, našem defanzivcu želimo brz oporavak. Uz tebe smo, Ivane'', navodi se u poruci Nižnjeg.

Miladinović i ofanzivac moskovskog Spartaka Ezekijel Ponse sudarili su se glavama, a obojica su istog trenutka pali na travu. Najbliži saigrači su odmah počeli da dozivaju pomoć sa klupe za rezerve, dok su ga drugi okretanjem na bok i izvlačenjem jezika sprečili da se uguši.

Podsećamo, Ivan je tokom karijere u Srbiji nosio dres Jagodine, a pre nekoliko meseci pojavila se mogućnost da zaigra za Rusiju. Iako su ruski mediji tvrdili da je taj plan blizu realizacije, Miladinović je sve demantovao za MONDO.

Pogledajte kako je Ivan dobio udarac:

Povreda Ivana Miladinovića
Izvor: youtube/news today