Lepa noć za "Staru damu"

PRVA POBEDA VOJVODINE I UZ NJU SJAJNA VEST ZA "LALE": Na semaforu 2:0, a Vukadinović konačno na terenu

Autor Mladen Šolak

Bitna pobeda Novosađana uoči odlazak u Austriju na revanš protiv LASK-a. I

Izvor: MN Press

Važna tri boda Vojvodine pred gostovanje LASK-u u četvrtak!

Golovima Veljka Simića u 24. minutu i Mirka Topića u 37, "lale" su kod kuće pobedile Voždovac 2:0 (2:0) i napravile dobru uvertiru odlasku u Austriju.

Na terenu LASK-a, Vojvodina će "juriti" minus od četvrtka (0:1) i moraće da postigne bar gol da bi se nadala plasmanu.

Večeras je zatresla mrežu rivala asistencijom Vladana Novevskog i Simićevim udarcem za 1:0, pa još jednom asistencijom krilnog napadača, ovog puta iz kornera, za dobar Topićev udarac glavom.

Takođe, jako bitna vest za "lale" pred evropski revanš je povratak odličnog napadača Miljana Vukadinovića posle povrede. On je zaigrao u poslednjih 15 minuta i nagovestio da bi mogao da pomogne timu i u Austriji.

Bio je to njegov prvi nastup ove sezone.

Izvor: MN Press

Vojvodina je tako ostvarila prvu prvenstvenu pobedu u sezoni i sada ima četiri poena uz utakmicu manje, dok je Voždovac trenutno 13, sa skorom od jedne pobede i tri poraza.

"Nama je ova utakmica bila jako bitna, bila nam je potrebna dobra utakmica i pobeda pred gostovanje u Austriji u ovom teškom rasporedu. Ono što mene najviše raduje jeste što se konačno vratio Mića Vukadinović posle jedne duže pauze. Uspeli smo da odmorimo neke igrače, golmana Simića, izveli smo kapitena Čovića i neke igrače gde imamo prostora za rotaciju", rekao je trener Vojvodine Slavoljub Đorđević posle meča.

Vojvodina Voždovac
Izvor: YouTube/SuperLiga

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt