Fudbal

ISTORIJSKA POBEDA U EVROPI, PA PORAZ U LAZAREVCU: Kiks Čukaričkog pred meč generacije!

Autor Mladen Šolak

"Brđani" doživeli prvi poraz ove sezone na gostovanju debitantu u Superligi.

Izvor: MN Press

Fudbaleri Čukaričkog na svojoj koži su osetili kolike su zamke utakmice posle evropskih mečeva. Pogotovo posle tako velikog trijumfa kakav je bio protiv Hamarija u četvrtak u Humskoj.

"Brđani" su u nedelju izgubili 1:3 na terenu debitanta u Superligi, Kolubare.

Iako je tim sa Banovog brda nastupio u kombinovanom sastavu, prvi je stekao vođstvo golom Đorđa Jovanovića u 24. minutu ali onda je usledio preokret tima Dejana "Švabe" Đurđevića.

Golove za Kolubaru postigli su dvostruki strelac, napadač Uroš Đuranović (u 30. i 79. minutu), kao i vezista Bogdan Mladenović u 50. minutu.

Bila je to prva pobeda Kolubare ove sezone i prvi kiks "brđana" uoči revanša protiv Hamarbija u četvrtak, na kojem će braniti prednost iz Beograda 3:1 za prolaz u plej-of za Konferencijsku ligu.

KOLUBARA: Stanivuković, Janković, Radovanović, Đenić (od 88. Andrić), Kočović, Đokić, Marjanović (od 69. Stanković), Mladenović (od 74. Vučetić), Nikolić, Đuranović (od 88. Vasiljević), Bakić.

ČUKARIČKI: Mićović, Rogan (od 54. Nikčević), Tošić, Docić, Jovanović, Kajević (od 81. Rakonjac), Čolović (od 68. Endijae), Drezgić, Savić (od 54. Kempbel), Šapić, Lukić (od 54. Kovač).

Pogledajte kako je izgledao meč u Lazarevcu:

Kolubara Čukarički
Izvor: Youtube/Superliga Srbije

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt