SAGA SE NASTAVLJA?

OBRT? BARSA NE ODUSTAJE OD OSTANKA MESIJA: Jedan čovek dobio zadatak - Poslao ponudu, Leo ne sme da ode iz kluba!?

Autor Nebojša Marković

Mesi i klub su se već oprostili jedni od drugih, a iz Španije sada stižu vesti da klub ipak želi da sačuva Argentinca u klubu...

Sapunica se nastavlja! Barselona se na emotivan način oprostila od Lionela Mesija i Argentinac od nje, ali iz Španije sada stižu vesti da katalonski klub ne odustaje da zadrži svog najvećeg fudbalera svih vremena.

Kako pišu španski mediji, Barselona je poslala poslednju ponudu Leu Mesiju ne bi li ga nekako zadržali na "Nou Kampu"!

Ovu vest javili su iz "La Porterije", sa katalonskog "Betevea", koji posle čitave drame oko Mesijevog odlaska sada tvrde da je direktor kluba Feran Reverter zadužen da proba da ipak nekako napravi čudo i zadrži Mesija u klubu.

Argentinac se prošle sedmice oprostio od Barselone, počeo je pregovore sa Pari Sen Žermenom koji još uvek nisu završeni, a "Beteve" sada tvrdi da nakon svega Barsi ipak nisu zatvorena sva vrata.

Međutim, više detalja o tome kako će Barselona poslednjom ponudom probati da zadrži Mesija - nema.

Katalonski klub je u takvim problemima da ni bez Mesija u timu ne može da registruje nova pojačanja, pa se čini kao da je ovo više PR pokušaj vrha Barselone da očisti "obraz" pred navijačima, nakon što su ostali bez svog najvećeg fudbalera.

"Mundo Deportivo" je preneo ovu vest "Betevea", ali kako navode, nisu uspeli da potvrde informaciju iz izvora bliskih klubu...