OPA!

ERIKSEN NE SME DA IGRA ZA INTER, A HOĆE DA SE VRATI FUDBALU: Nudi se klubu koji već ima fudbalera sa defibrilatorom!

Autor Milutin Vujičić

Ovo bi bio veliki povratak, ako se desi...

Izvor: Profimedia

Danski fudbaler Kristijan Eriksen imao je srčani napad tokom Evropskog prvenstva i preživeo je samo zbog brze intervencije saigrača, sudije i lekara.

Ugrađen mu je mali uređaj na srcu (defibrilator) zbog kog ne sme da igra u italijanskom prvenstvo - jednostavno, takva su pravila Serije A - tako da je jedina šansa da ponovo obuče dres Intera da više ne nosi taj uređaj. Teško je prognozirati kada će se to desiti, a Eriksen je već obavestio "nerazure" da bi voleo da ode...

Jednostavno, želi da nastavi karijeru, ne bi bio prvi fudbaler koji igra sa defibrilatorom, pa tako holandski "Telegraf" prenosi da je već obavestio Ajaks da bi hteo da se vrati u njihove redove.

Oni već imaju iskustva sa igračem koji je imao problema sa srcem (Dejli Blind), a ni Ajaks ne isključuje opciju da se Eriksen vrati na stadion "Johan Krojf". Ipak, oni žele da se obave sva medicinska ispitivanja na veznom fudbaleru, pa bi potom počeli pregovore sa Interom.

Eriksen ima 29 godina, a profesionalnu karijeru počeo je 2010. godine upravo u Ajaksu. Igrao je četiri sezone za "kopljanike" i postigao 32 gola, a bilo bi sjajno videti ga u tandemu sa Tadićem.

Pitanje je samo koliko novca će Inter tražiti za svog fudbalera koji je stigao iz Totenhema.