KO JE BOLJI?

TRENER SOČIJA "ODGOVORIO" LAZARU MARKOVIĆU: Očekujem da pobedimo Partizan, biće dobar fudbal!

Autor Milutin Vujičić

Fedotov "odgovorio" Lazaru Markoviću pred meč.

Izvor: MN Press, Profimedia/Dmitry Feoktistov/TASS

Partizan večeras od 21 čas u Humskoj očekuje Soči u revanšu trećeg kola kvalifikacija za Konferencijsku ligu, a u crno-belom taboru veruju da poseduju kvalitet da prođu dalje.

Tako je Aleksandar Stanojević na konferenciji za medije istakao da se čuo sa Markom Nikolićem, dobio je njegov savet i podršku jer "svi veruju da dalje prolazi Partizan", njegov fudbaler Lazar Marković je dodao da misli da su crno-beli bolji tim, a na to im je "odgovorio" Vladimir Fedotov iz Sočija.

"Očekujem sličnu utakmicu kao što je bio i prvi meč. Dobru igru, dobar fudbal i našu pobedu", rekao je Fedotov na konferenciji za medije uoči meča u Beogradu.

Trener ruskog tima je takođe rekao da im problem pravi gust raspored i igranje dva meča nedeljno, ali dodaje da se njegovi igrači osećaju sveže i da to ne sme da bude izgovor. Nije se odlučio još za startnih 11, dodavši da je "jutro pametnije od večeri", što znači da će danas prelomiti ko ide na megdan Partizanu.

Koga je primetio u njihovom timu?

"Ne želim da izdvajam nekog pojedinca, opasnost nam preti od cele ekipe, Partizan ima odlične igrače i svi mogu da reše meč, kao što se dešavalo u prvenstvu. Mi nismo imali u prvom meču pomoć publike i to se osetilo, Partizan će u tom smislu biti u prednosti", izjavio je Fedotov.

Podsetimo, prvi meč je završen bez pobednika - 1:1 u Rusiji.