HUMANOST PRE SVEGA

TRENIRAJ SA MARKOVIĆEM I PANTIĆEM I POMOZI MALOM BOŠKU: Humani Partizan u akciji - Licitiraj i postani deo tima!

Autor Nebojša Marković

Ko ponudi najviše za pomoć šestomesečnom Bošku, imaće priliku da na kratko postane deo ekipe Partizana i sa igračima prođe sve ono što oni prolaze tokom treninga i boravka u klubu...

Izvor: MONDO/Uroš Arsić/MN Press

Fudbaleri Partizana pripremaju se u četvrtak za jednu od najvažnijih utakmica sezone, revanš meč protiv Sočija u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu.

Ipak, u Humskoj misle i na one kojima je pomoć najpotrebnija. Fudbaleri Lazar Marković i Danilo Pantić provešće jedan sat u SC "Partizan-Teleoptik" sa onim ko ponudi najviše novca u humanitarnoj akciji za pomoć malom Bošku Gugletu.

Ova nesvakidašnja pomoć potrebna je šestomesečnom dečaku iz Novog Sada, koji boluje od spinalne mišićne atrofije. Zato svi navijači Partizana mogu da licitiraju od četvrtka 12. avgusta do utorka 17. avgusta u podne.

Početna cena iznosi 60.000 dinara, a onaj ko ponudi najviše za pomoć malom Bošku, imaće nesvakidašnju priliku da provede jedan sat sa Markovićem i Pantićem. Tom prilikom moći će da sa njima treniraju, šutiraju penale, igraju "ševu" i obiđu smeštaj u kojem fudbaleri Partizana borave tokom karantina.

Za terapiju malog Boška njegovim roditeljima neophodno je ukupno 850.000 evra, pa bi neko od navijača Partizana mogao da da svoj doprinos i usput ispuni svoj san - da makar na sat vremena postane deo tima crno-belih.

Više detalja kako da licitirate ili pomognete Bošku slanjem SMS poruka i uplata na račun - pronađite ovde.