Pokazao je!

POSLE VELIKOG SEKS SKANDALA IMA NOVU DEVOJKU: Poznati golman izdao prijatelja - o tome godinama priča cela Evropa (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Dvojica belgijskih fudbalera i jedna noć u Madridu već godinama su tema tračeva. Tada je Kurtoa spavao sa De Brujneovom devojkom.

Izvor: Instagram/mishelgerzig

Belgijski golman i startni čuvar mreže Reala iz Madrida Tibo Kurtoa predstavio je javnosti novu devojku. Uz zajedničku fotografiju na Instagramu napisao je da je izraelski model Mišel Gerzig ljubav njegovog života, a španski mediji odmah su počeli da ''kopaju'' dublje.

Mišel su nekoliko puta u poslednjih par meseci primetili u društvu Kurtoe, pa je ova zajednička fotografija samo potvrdila ono su tamošnji novinari pretpostavljali. Čovek koji je pre skoro deset godina bio deo velikog seks skandala ima novu devojku.

Možda će se zbog ove veze zaboraviti kako je golman reprezentacije Belgije ''skinuo'' devojku svom dugogodišnjem saigraču.

Davno je bilo kada su Tibo Kurtoa i Kevin de Brujne bili najbolji prijatelji, a to drugarsko prekinuo je jedan put u Madrid Kerolajn Lajnen.

Još dok je Tibo čuvao mrežu Atletika, slučajno se desilo da je Kerolajn u gradu, a da ona i Kevin u tim trenucima nisu u sjajnim odnosima. Kako je kasnije ispričala, verovala je da je De Brujne vara sa najboljom prijateljicom, a pošto je Kujrtoa bio veoma fin prema njoj odlučila je da se osveti.

Presudna je bila večera koju je golman pripremio, što je gest kakav joj ofanzivac Mančester sitija nije nikada učinio, pa je Kerolajn završila u krevetu sa Kurtoom.

Njih dvojica su do tada bili odlični prijatelji, ali se drugarstvo raspalo. bilo je naznaka da će Kurtoa biti izbačen iz nacionalnog tima, što De Brujne nije želeo, pa sada u dres Belgije komuniciraju samo poslovno.

Ako ove nove okolnosti u Kurtoinom životu nisu razlog da zakopaju ratne sekire...

Pogledajte fotografije Kurtoine nove devojke: