DA LI JE MOGUĆE?

SKANDAL! 12 FUDBALERA ORGIJALO NA STADIONU CELU NOĆ: Doveli sedam devojaka, kamere sve snimile, pljušte OTKAZI!

Autor Milutin Vujičić

Klub je želeo sve da ih suspenduje, ali ne može jer ih je previše.

Ilustracija.
Izvor: YouTube/Sportsklubben Brann/Screenshot

Ozbiljan skandal trese norveški fudbal! Fudbaleri prvoligaša Brana odlučili su da naprave večeru dobrodošlice igračima koji su tek došli u klub, međutim posle koje čaše viša previše - sve se pretvorilo u s**s-skandal koji "trese" klub. Naime, njih dvanaestorica su praktično organizovali "orgije" na stadionu.

Kada su završili večeru, pozvali su četiri devojke i otišli na stadion Brana, a na njemu su bili do pet ujutru - i to sve pred važan meč jer se grčevito bore za opstanak.

Bili su dovoljno obazrivi da sve to izvedu u tajnosti tako da su ugasili telefone kako neko ne bi snimao i razotkrio ih kačenjem snimaka na društvene mreže, međutim potpuno su zaboravili da stadion ima video-nadzor i da je snimljeno sve što su radili na igralištu.

Tamošnji portal "BT" prenosi da su kamere snimile sve - od odnosa do trčanja golih fudbalera koji su "slavili" golove.

Pošto je skandal vrlo brzo završio u medijima - fudbaleri trenutno najgoreg kluba norveškog prvenstva našli su se na stubu srama, a očekuju ih i ozbiljne kazne.

"Imali smo ozbiljan razgovor s njima, jasno je da ćemo ih kazniti, ali ne možemo sve da ih suspendujemo. Prevelika je to grupa igrača da bismo ih izbacili iz tima. Možemo jednog da suspendujemo, ali ne možemo sve...", kazao je sportski direktor kluba Jakobsen.

Nekoliko dana kasnije, dvojica fudbalera prvoligaša iz Norveške otpuštena nakon što je dokazano da su oni bili organizatori. Doveli su sedam devojaka na stadion, a pokrenuta je pomenuta policijska istraga pošto je jedna od devojaka tvrdila da je zlostavljana. Otpušteni su malo poznati Kristofer Barmen (28) i Mikel Andersen (32), dok su imena ostalih igrača i dalje sakrivena.