UŽIVAO JE

OVO JE FENOMENALNO, IGRAMO SPEKTAKULARNO: Iliev nahvalio Partizan - Ovako se pravi šampionski tim!

Autor Milutin Vujičić

Sportski direktor crno-belih oduševljen partijom protiv Sočija.

Izvor: MN Press

Partizan je preživeo dramu u Humskoj i nakon penala je "izbacio" Soči. Bio je Partizan bolji čitav meč, ali je dva puta morao da juri zaostatak, međutim baš u tome se ogleda karakter ekipe.

I kada su bili u minusu, igrači Partizana su "grizli" da dođu do gola, a posle svega toga herojstvo Nemanje Stevanovića i Igora Vujačića u penal-seriji moralo je da dođe. Crno-belima sada sledi borba sa Santa Klarom za grupnu fazu koja donosi lep novac u budžet kluba...

I direktori Partizana bili su zadovoljni partijom Stanojevićevih momaka, pa veruju da mogu dalje.

"Zasluženo smo prošli dalje. Odigrali smo spektakularan meč. Soči je dao dva gola iz zde šanse. Rusi su u produžetku ilmali dve prilike, ali mi smo promašivali mnogo više, igrali smo fantastičan fudbal. Ne znam koga da izdvojim...", rekao je oduševljeni sportski direktor Ivica Iliev za Žurnal.

"Idemo dalje, ovako se pravi šampionska ekipa", dodao je on.

I tehnički direktor Miloš Vazura bio je zadovoljan načinom na koji je Partizan izbacio vrlo jak tim.

"Ceo meč smo bili bolji, nažalost nismo mogli da rešimo meč u 90 minuta. Apsolutno smo zaslužili da prođemo dalje, ovo je najteži protivnik kog smo mogli da izvučemo. Soči nije za ovaj nivo takmičenja. Jako smo srećni, ali imamo još jednu utakmicu koju moramo da pobedimo da bismo ušli u grupnu fazu", kazao je on.

(MONDO/Sportski žurnal)