O NJOJ SE PRIČA

VELEŽ ISPAO, A SVI PRIČAJU O VODITELJKI KOJA IM JE DONOSILA SREĆU: Atraktivna plavuša Lana obožava "rođene" (FOTO)

Autor Milutin Vujičić

Region priča o atraktivnoj plavuši koja voli Velež.

Izvor: Instagram/printscreen/lanastanisic

Velež iz Mostara je napravio lepo iznenađenje u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu pošto je stigao do trećeg kola, usput izbacivši i AEK, ali ih je ipak sada zaustavio švedski Elfsborg.

Prethodne noći na sarajevskoj "Grbavici" su doživeli poraz 4:1, pa su ispali sa ukupnim skoro 5:2, a ovoga puta, kao protiv Kolerejna i AEK-a, sreću im nije mogla doneti ni atraktivna novinarka Lana Stanišić, koja je izveštavala za Face TV sa ove utakmice.

Lana je zajedno sa komentatorom Marjanom Mijajlovićem donela "rođenima" sreću u prva dva kola, a za treće je obukla "crveno da sluti na radost", međutim ni to nije pomoglo.

U čast Veleža obukla je crvenu haljinu, privukla je pažnju navijača i TV gledalaca, ali to nije bilo dovoljno.

"Moram da budem iskrena da čari fudbala tek sada otkrivam, što mi celu priču čini zanimljivijom. Sigurna sam da ću uz Marjana mnogo toga naučiti, a nekako bih izdvojila Velež, s njima sam počela da gledam fudbal na drugi način, tako da se smatram pionirom koji će tek da stekne svoje favorite. Velež će ostati klub koji je meni promenio pogled na fudbal, profesionalno i privatno", rekla je nedavno atraktivna plavuša.

Posle meča fudbaleri su joj poklonili šal, pošto im je ulepšala leto u Evropi. Pogledajte kako izgleda Lana o kojoj "bruji" region prethodnih nedelja: