SPUSTIO IH

OTIŠAO IZ BARSE I U 1 REČENICI OBJASNIO U KAKVOM SU STANJU: To što mi je "Ludak" već pokazao - tamo nisam video!

Autor Milutin Vujičić

Ovo dovoljno govori o tome šta se desilo sa Barselonom.

Izvor: YouTube/Barcelona FC/Screenshot

Barselona je ovog leta "kresala" budžet i plate kako bi mogla da registruje Mesija, što na kraju nije bilo dovoljno, pa je u paketu igrača koji su bili slobodni u izboru nove sredine bio i talentovani Džunior Firpo (24).

Levi bek koji je blistao u Betisu kod Kikea Setijena se nikako nije snašao na "Nou Kampu", pa je tako nakon dve sezone otišao u Lids, a ako je verovati reprezentativcu Dominikanske Republike - u engleskom klubu se trenutno radi mnogo bolje nego što je to u bivšem prvaku Evrope.

Firpu niko u Barseloni nije posvećivao dovoljno pažnje, bio je prepušten sam sebi, igrao je tek povremeo jer je bio alternativa Đordiju Albi, a u Lidsu mu je svanulo.

"Tek sam dve nedelje ovde i pogledao sam više snimaka koji će mi pomoći da napredujem nego što sam u poslednje dve godine u Barseloni", izjavio je Džunior Firpo koji bi mogao da zablista ove sezone na "Eland Roudu" kao što je to bio slučaj u Betisu.

"Sve su mi objasnili kako žele da igram i kako da pristupim kojoj situaciji. Ide se do najsitnijih detalja!", rekao je Firpo koji ne krije oduševljenje u novom klubu.

Sve je to naravno zbog Marsela "El Loka" Bijelse, jednog od najboljih trenera sveta koji je produžio ugovor sa Lidsom.