Odloženo

NI CRVENA ZVEZDA, NI PARTIZAN: Pred nama je vikend BEZ "večitih" rivala!

Autor Mladen Šolak

Najbolji srpski timovi igraće u drugom terminu

Izvor: MN Press

Dan pred početka 5. kola Superlige, ozvaničeno je da u njemu urkos prvobitnom rasporedu neće igrati dva najbolja srpska tima

Crvena zvezda je još početkom sedmice odložila meč protiv Radnika i slobodan vikend iskoristiće za pripremu plej-ofa za Ligu Evrope protiv Kluža (u utorak), a danas je odložena i utakmica crno-belih.

Posle zvaničnog odlaganja, Partizan će ugostiti Metalac u nekom drugom terminu, jer ima velikih "kadrovskih" problema posle iscrpljujućeg duela protiv Sočija.

O tome je govorio i Aleksandar Stanojević odmah posle prolaska u plej-of Konferencijske lige, objasnivši sa kakvim se problemima suočavaju važni igrači - Jojić, Pantić, Lutovac...

"Imamo dosta problema, dosta rovitih igrača, zato sam malo zamišljen i već razmišljam o sutrašnjem danu, šta ćemo da radimo za Metalac.... Pantić se povredio u poslednjem minutu zagrevanja, Jović je takođe bio povređen i mnogo nam znači, imali smo i Lutovca (koji ima smrtni slučaj u porodici), 'rovit' je i Šćekić", objasnio je trener crno-belih.

Dok se "večiti" oporavljaju i pripremaju za važnu evropsku nedelju (a Partizan u četvrtak ide na daleko gostovanje) termini njihovih odloženih utakmica biće poznati naknadno. Ovog vikenda, u njihovom odsustvu igraće se ove utakmice:

U subotu

TSC - Radnički 1923 16.55
Napredak - Mladost 19

U nedelju

Čukarički - Radnički Niš 18.30
Voždovac - Novi Pazar 19

ponedeljak

Proleter - Kolubara 16.55
Spartak - Vojvodina 19

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

Tagovi