BRAVO!

MIHAJLOVIĆ JE SA NJIMA POBEDIO LEUKEMIJU! Siniša im ovako vraća: One su bile na mojoj strani u najtežim trenucima

Autor Nemanja Stanojčić

Siniša Mihajlović ima novi angažman, onaj na koji je posebno ponosan

Izvor: Youtube/screenshot/FNOPI Federazione Infermieri

U novembru 2019. godine je Siniša Mihajlović počeo borbu sa leukemijom i uspeo je iz svega toga da izađe kao pobednik.

Danas je odlučio da na neki način vrati svima onima koji su bili uz njega u najtežim trenucima. Pre svega medicinskim sestrama.

U znak zahvalnosti prema njima, Miha će biti trener medicinskih sestara na humanitarnom turniru. Prvi dobrotvorni meč igraće 30. avgusta. Sakupljaće se sredstva za pomoć deci, ali će u isto vreme biti i jasna poruka o prevenciji i borbi protiv koronavirusa koji je takođe Srbin pobedio.

Imao je Siniša i zvanično predstavljanje na novoj funkciji i tom prilikom je održao emotivni govor.

"Kada se ujedinite znači da se svi zajedno borite za isti cilj i da stavljate lične ciljeve u korsit zajedničkih. Naš tim je ovaj sastavljen od medicinskih sestara. One su bile na mojoj strani kada sam se borio sa opakom bolešću, čak i u momentima kada sam bio loše raspoložen. Njihova posvećenost i ljubav prema poslu je bila inspiracija i podrška za sve nas", rekao je Mihajlović.

Siniša Mihajlović vodi medicinske sestre u humanitarnoj akciji
Izvor: YouTube/ FNOPI Federazione Infermieri

Nastavio je u istom dahu.

"Tokom pandemije rizikuju svoje živote za druge, na licima može da se vidi njihova žrtva i umor. Ne želim da zaboravim šta su učinli kako za mene, tako i za sve nas. Moramo da budemo svesni njihovog profesionalizma. Na neki način sam ponosan što ću predstavljati italijanske medicinske sestre", zaključio je Miha.