LUDA ZAVRŠNICA

TO MOŽE SAMO NIKOLIĆ! ZENIT JE KONAČNO ZAUSTAVLJEN: Haos u Moskvi - 2 penala za 5 minuta, Lokomotiva je uspela! (VIDEO)

Autor Nebojša Marković

Vruće je bilo u derbiju Premijer lige Rusije, a Marko Nikolić je vodio Lokomotivu do važnog boda.

Izvor: Profimedia

Marko Nikolić je uspeo da sa Lokomotivom iz Moskve uradi nešto što ove sezone još niko nije - zaustavio je šampiona Zenita!

Teškom mukom, ali Moskovljani su izdržali i odigrali nerešeno 1:1 protiv prvaka Rusije u derbiju tamošnje Premijer lige!

Ekipa srpskog stručnjaka je uspela da kroz dramatičnu završnicu u kojoj su viđena dva penala u četiri minuta stigne do važnog boda, pa sada posle četiri odigrana kola i dalje imaju samo dva boda manje od vodećeg Zenita.

U meču u kojem je Nikolićeva Lokomotiva napravila sedam žutih kartona, oni su bili ti koji su imali brojčanu prednost čak 40 minuta - Zenitov Daler Kuzjaev je dobio crveni karton početkom drugog poluvremena.

Rezultat je tada i dalje bio 0:0, ali nije to mnogo pomoglo Lokomotivi. Štaviše, Zenit je prvi stigao do vođstva u 85. minutu.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

Aleksej Sutormin ga je iskoristilo i činilo se da će Zenit u Sankt Peterburg odneti sva tri boda. Ipak, sporna situacija iz 89. minuta na drugoj strani dovela je do gledanja VAR snimka koji je potvrdio - novi penal, ali ovaj za Lokomotivu.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

Fjodor Smolov ga je iskoristio i izjednačio na 1:1, pa je ekipa nekadašnjeg trenera Partizana odolela velikom rivalu i ostala neporažena sa skorom dve pobede i dva remija.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt