KRENULO IH

"NE MOŽEMO JEDAN BEZ DRUGOG" - KOLAROV I DŽEKO OPET ZAJEDNO: Srbin i Bosanac su saigrači treći put u karijeri!

Autor Nebojša Marković

Reprezentativac Bosne i Hercegovine imao je zanimljivo opažanje prilikom prve izjave od dolaska u Inter.

Izvor: Profimedia

Otišao je Romelu Lukaku iz Intera u Čelsi u transferu vrednom 115.000.000 evra, a šampion Italije rešio je da umesto njega dovede 35-godišnjeg Edina Džeka. I to kao slobodnog igrača.

A dolazak Džeka na "Đuzepe Meacu" znači još jednu stvar - treći put u karijeri igraće uz Aleksandra Kolarova!

Srpski internacionalac je dugo bio pred izlaznim vratima Intera, ali su onda u redovima milanskog giganta rešili da sve okrenu na drugu stranu i ponude Kolarovu novi, finansijski nešto slabiji ugovor.

Kolarov je ostao, a sada mu je stigao i Edin Džeko, reprezentativac Bosne i Hercegovine sa kojim je već delio svlačionicu u dva kluba.

"Razgovarali smo. Izgleda kao da ne možemo jedan bez drugog nakon Mančester sitija i Rome. Aleksandar je jako dobar momak i odličan igrač, a srećan sam što ću igrati s njim", rekao je Džeko o Srbinu.

"Tek sam došao, ali znam da Inter ima tim sa mnogo rođenih pobednika. Siguran sam da ćemo se dobro zabaviti i da će naši navijači biti srećni. Šaljem svima pozdrave i poruku da ću dati sve za dres ovog kluba", poručio je Džeko u prvoj izjavi od dolaska u Inter.

Sada će u Interu biti prava mala kolonija igrača iz zemalja bivše Jugoslavije, pošto osim njih dvojice za "nerazure" nastupaju i Slovenac Samir Handanović i Hrvati Ivan Perišić i Marcelo Brozović.